Emma Barremyr

Halv åtta hos Josefin och Andreas

Hej vänner ♥

Förra veckan drog vi igång ”Halv åtta hos mig” med fyra av våra vänner och vilken underbar idé det är egentligen! Det är så mysigt att ses och äta mat tillsammans och göra en kväll mitt i veckan lite extra speciell. Det här borde vi göra oftare!

Jag och Pelle är sist ut och kommer förmodligen ha våran middag antingen nästa vecka eller veckan därpå. Vi har redan börjat finula lite på en meny, men inte riktigt kommit överens. Jag vill gärna göra en veggomiddag där både förrätt, varmrätt och efterrätt är vgetarisk, men det vill inte Pelle. Så jag antar att vi kommer få mötas på halva vägen där och göra en av varje! Efterrätten blir ju vegetarisk oavsett!

Förra veckan spenderade vi torsdagskvällen hos Josefin och Andreas. Där bjöds det på en cocktail med halloumi, mango, tomat, solroskärnor och en jättegod myntadressing till förrätt. Varmrätten var indiskt inspirerad med ris kokad tillsammans med gurkmeja och kanelstång som serverades med en underbar kycklinggryta och gurkyoghurt. Till efterrätt blev det inget mindre än en ljuvlig kladdkaka som serverads med glass och kaffe/ te.

IMG_3409 IMG_3412 IMG_3406 IMG_3418 IMG_3421

 

Ikväll skulle vi egentligen haft middag hos Kristin och Henrik, men vi har fått skjuta upp den tills på söndag på grund av att jag är sjuk ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats