Emma Barremyr

Sambucol – förkylningsprodukten för hela familjen

Hej vänner ♥

Tillsammans med Inekogruppen skulle jag vilja presentera Sambucol för er – förkylningsprodukten för hela familjen!

För att vi ska hålla oss friska och starka är det viktigt att vi stoppar i oss bra saker. Jag tror att vi i stor grad kan påverka vårt immunförsvar via det vi stoppar i oss, och det är här antioxidanterna kommer in i bilden! Antioxidanterna tar hand om fria radikaler i kroppen och hjälper därmed till att skydda oss mot sjukdomar och gör att vi håller oss friska och starka!

Antioxidanterna är viktiga för vår hälsa helt enkelt, och nu såhär i februari när bacillerna kryllar kan det vara bra att ge kroppen lite extra omtanke och näring, och därför tänkte jag tipsa om Sambucol!

Sambucol är framtagen av forskare och ett resultat av 20 års utveckling. Produkten innehåller svart fläderbärsextrakt som hjälper till att stärka upp immunförsvaret och luftvägarna. Studier visar att fläderbär är väldigt rikt på flavonoider, vilket är en antioxidant som hjälper till att bibehålla ett bra immunförsvar och skyddar kroppens celler.

IMG_2924

Sambucol finns i flera olika varianter för att passa olika behov!

Sambucol original innehåller rent svart fläderbärsextraxt och är den mest kända och använda i serien.

Sambucol for kids är varianten för barn. Den innehåller en lite mindre mängd av det aktiva fläderbärsextraktet och har tillsatt c-vitamin.

Sambucol immuno forte innehåller precis som original det aktiva fläderbärsextraktet, men har även zink och z-vitamin tillsatt som skyddar extra bra mot förkylning.

Sambucol kapslar har exakt samma innehåll som de flytande varianterna, men är för de som hellre föredrar i det nyttiga kapselform.

Sambucol pastiller är mjuka och välsmakande pastiller sötade med Stevia och honung. De innehåller förutom det svarta fläderbärsextraktet även C-vitamin och Zink som bägge är kända för sina försvarsstimulerande egenskaper.

IMG_2927

Sambucol kan tas året runt för att stödja immunförsvaret, men framför allt i samband med förkylningstider då det fungerar förebyggande.

Ni kan läsa mer om och beställa Sambucol här! Annars hittar ni dem i de flesta hälsokostbutikerna så som Life och Hälsokraft.

Inlägget är ett samarbete med Inekogruppen, är ett svenskt egenvårdsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer rena, naturliga och ekologiska produkter. Deras passion är att bygga en serie starka och unika varumärken som sticker ut ur mängden med tanke på funktion och kvalité.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats