Emma Barremyr

Saker jag ser fram emot den här veckan!

God morgon darlings ♥

 

Åh, vilken helg det varit! Solen har kikat fram och bjudit på ett underbart novemberväder och jag känner mig påfylld av massa ny energi. Solen gör verkligen underverk såhär års och jag är så otroligt tacksam för dessa ljusa, fina dagar vi haft i helgen!

Vi har tagit det väldigt lugnt här hemma och efter en lugn och skön helg ser jag nu fram emot en ny vecka som bjuder på massa skoj!

Måndag är som ni vet min jobba-hemma-dag och idag myser jag på mitt kontor med mail, blogg och PT-online. Mitt på dagen är planen att ta en paus för stavgång i skogen – något jag försöker unna mig varje måndag! Som vanligt har jag tre yogapass inbokade i schemat under veckan. Jag yogar tisdag, onsdag och torsdag numera och längtar redan på fredagar tills det är dags igen, yogan förgyller verkligen vardagen och ger massa ny energi. På onsdag ska jag styrketräna ben tillsammans med Saman som är min kollega på STC, och det ska bli så roligt och spännande att testa på hans upplägg och få lite ny inspiration. På fredag har jag bokat in en fika med en söt vän på Zest och sen till kvällen kommer mamma och pappa till stan. Vi firade aldrig fars dag igår, utan sparar det tills på fredag då vi ska överraska pappa med en middag ute på restaurang. Mamma och pappa stannar hos oss över natten och sen på lördag åker vi till Boda Borg för en heldag hela familjen med respektive. Det ska bli så himla roligt och mysigt med lite familjetid.

Åh, den här veckan

 

IMG_0131

 

Igår hängde vi på Bonäsudden (bild ovan) som har blivit en ny favoritplats sedan vi flyttade ut till Hammarö. Det är så otroligt vackert och så mysigt att bara sitta på klipporna och blicka ut över ändlösa Vänern. Eller att springa Bonäsleden som också går förbi den här vackra platsen!

 

Hur mår ni? Vad har ni gjort i helgen?

 

Ha en underbar måndag vänner 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats