Emma Barremyr

Mårbacka julmarknad

God morgon ♥

 

Åh, Mårbacka julmarknad!

Så himla mysigt det var att få tjuvstarta julen lite! Jag och Pelle mötte upp Lina och Martin för att strosa runt lite på marknaden innan allhelgonamiddagen hos Ida och Erik i lördags och njöt av alla goda dofter och smaker, kikade på de fina hantverken, djuren och alla människor som tagit sig dit! Den är verkligen poppis, men vi hade lite tur och kom precis lagom tills många lämnade marknaden, så det var inte så trångt som det kan vara ibland.

Jag tycker att många av hantverken är himla fina och det är många gånger jag tänkt att jag ska köpa något, men av någon anledning slutar det ändå alltid med att vi enbart kommer därifrån med ätbara saker. Hehe! Den här gången blev det varmrökt lax, hjortronsylt, rökt vildsvinsbog, ädelost, glögg och chokladpraliner. Väldigt många goda ätbara saker, dessutom hemgjorda och vissa helt ekologiska! Sånt gillar vi såklart extra mycket!

Såhär såg det ut i lördags!

 

IMG_9865IMG_9858IMG_9845 IMG_9846 IMG_9849 IMG_9850 IMG_9854 IMG_9839 IMG_9841 IMG_9842IMG_9856 IMG_9860 IMG_9867

 

Jag blev inspirerad av kransarna som låg på marken och blev sugen på att försöka mig på att göra en egen! Det borde ju vara ett perfekt höstpyssel såhär i november, ellerhur? Det kanske får ni helgens projekt!

 

Har ni någon julmarknad som ni brukar besöka?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats