Emma Barremyr

En form av mindfuless

God morgon sötnosar ♥

Fanny tipsade i sin blogg för ett tag sen om boken Kreativitet och Mindfulness!

Jag blev inspirerad och tänkte att det här med att sitta och måla verkade himla mysigt och rogivande. Jag ville också ha en målarbok med fina bilder att färglägga! Jag gav mig därför iväg till Akademibokhandeln där jag hittade boken i flera olika former och modeller. Den jag köpte kostade inte mer än någon hundring och innehåller bilder i vykortsformat som sedan kan skickas iväg till någon man tycker om. Åh, hur gulligt är inte det!?

Flera timmar satt jag sedan under helgen och bara målade i takt till lugna låtar som spelades på spotifylistan!

Det var otroligt skönt att få sjunka in i bilden, alla vackra mönster och fina färger. Tiden flög iväg och samtidigt som hjärnan fick jobba kreativt med färger fick den även en stunds mindfulness och vila från alla andra tankar!

Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta måla på min lediga tid framöver och tror dessa kort kommer ta slut ganska fort!  

En riktigt härlig form av wellness ♥

IMG_0155IMG_0168 IMG_0161 IMG_0164 IMG_0165IMG_0166

 

Är så glad och tacksam att jag faktiskt tar mig tiden att unna mig sånt som får mig att må bättre. Inser hur viktiga de lugna stunderna då hjärnan får vila och återhämta sig är för välmåendet

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja visst var det mysigt, jag älskar det! Men måste införskaffa en bättre lampa så att jag kan måla mer om kvällarna också 🙂

stats