Emma Barremyr

Snyggaste vinterjackan från Röhnisch!

DSC_3802

 

Hej vänner ♥

Tiden går fort och vintern kommer snart knacka på dörren med sin kyla! Varför inte göra dig redo för vintern redan nu?

Är du sugen på en mysig, varm och snygg vinterjacka till vinterns alla härliga äventyr? En jacka som har allt det där och lite till, och dessutom till ett kanonpris just nu? Då ska du fortsätta läsa det här inlägget!

Här kommer ett hett tips!

Jag har fått möjligheten att testa Röhnisch’s snygga vinterjacka Aldhil, som jag blev förälskad i vid första ögonkastet!  Jag tokgillar de silvriga dragkedjorna och alla små snygga detaljer på jackan! Dessutom är den himla varm och goo, så i vinter kommer jag garanterat inte behöva frysa!

Jacka är jättesnygg i alla färger, men min favorit är den vita jackan, helt klart!

Vilken är din favorit?

 

Röhnisch jacka7 Röhnisch jacka6Röhnisch jacka8

 

Förutom att jackan är sjukt snygg och finns i tre olika färger – vit, marinblå och svart – har den också flera fina egenskaper som jag gillar skarpt!

Bland annat så är den flourcarbon free, vilket innebär att den är bra för vår miljö. Den har också ett inbyggt sun system med extra värmande padding på skuldrorna eftersom vi kvinnor ofta fryser mycket. Detta värmande system förhindrar värk i nacke och skuldror som vi ofta kan få om vi fryser mycket.

Jackan är också vind- och vattenresistent, består av material som andas, har en 2-vägs YKK dragkedja för att ge extra rörlighet och dragsko nertill och i huva för personlig anpassning.

I ena jackfickan finns också en söt liten inbyggd refelx. Då behöver du inte oroa dig för att du glömmer reflexen, du kommer alltid ha en redo i fickan som gör att du syns vart du än är i mörkret.

 

Röhnisch jacka4 Röhnisch jacka3

 

Alla bilder är tagna av min duktiga fotograf Caroline Dahlén!

 

Jag är otroligt stolt över att få samarbeta med Röhnisch. Jag bär dagligen deras kläder med glädje och står för 100 % av allt jag skriver om dem. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om mitt fina samarbete tillsammans med Röhnisch som ni gärna kan läsa mer om ni vill! Gillar ni också mina snygga tights på bilderna så kan jag meddela att de också kommer från Röhnisch!

 

Jackan finns bara hos Intersport!

Kika in nu, och Passa på! Ordinarie pris på jackan är 1999:-, men just nu får ni den för 1499:-!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Röhnisch och Intersport!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elly

    Hej Emma!
    En fråga.. är det normalt att man under feber går upp i vikt? Alltså inte vikt vikt utan vätskevikt? Dricker mycket men inget kommer ut knappt (klart det gör, men inga mängder) och vågen bara ökar? Är det något kroppen gör vid infektioner, feber ?

    1. Emma

      Hej Elly! Jag vet faktiskt inte riktigt och kan tyvärr inte svara på din fråga! Bättre är om du pratar med någon sjukvårdspersonal och doktor, de har bättre koll på hur kroppen reagerar vid sjukdom 🙂

stats