Emma Barremyr

HÄRLIGA FREDAGSMORGON!

God morgon ♥

Välkommen maj och härliga fredag! 

Jag vaknade tidigt idag av ett intensivt kvittrande utanför fönstret, aaaah så härligt! När jag sover hemma i stan kan jag aldrig ha öppet fönster om nätterna då storvägen utanför för alldeles för mycket oväsen. Hos mamma och pappa är det dock tyst och stilla, och att ha öppet fönster under natten känns som en härlig lyx som jag njuter av här!

För att inte väcka familjen tassade jag försiktigt upp, hoppade i löpartights och joggingskor, fyllde vätskebältet, mumsade i mig en banan och tog med mig Tass på en lugn morgonjoggnågot av det allra bästa jag vet!

Det var en fin morgon med en klarblå himmel och en dimma som låg mystisk över sjön. Jag hade ingen kamera med mig och missade därför helt fantastiska bilder, men vad gör väl det? Ibland är det bra att inte försöka fånga allt på bild, utan istället njuta av stunden och suga in och lagra det vackra ögonblicket inom mig själv. Mindfulnessatt vara helt medveten och att njuta av stunden här och nu – det var precis vad jag gjorde den här morgonen!

När jag kom hem igen kokade jag kaffe, rostade bröd och stekte äggröra som toppades med basilika. Det smakade fantastiskt!

IMG_6456 IMG_6457 IMG_6462 IMG_6455

 

Äggröran gjorde jag genom att blanda ihop 2 ekologiska ägg + 1 msk grädde. Hettade upp en panna med en stor klick kokosolja, hällde i äggsmeten och rörde runt i några sekunder tills ägget klumpat ihop sig lagom. Det ska inte stekas på för länge, kort tid ger bästa krämigheten!

 

Önskar er en riktigt härlig fredag!

Ta hand om er själva och gör sånt som ni mår bra av ♥

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Måste tipsa om att ha en matsked kvarg i äggröran. Så himla krämigt och gott!

    Ha en fin dag!

stats