Emma Barremyr

Frukostdejt

God förmiddag vänner ♥

Idag startade jag dagen med en mysig frukostdejt tillsammans med min vän Beatrice. Vi två är ganska bra på att boka in såna här grejer som förgyller vardagslivet. Sist åt vi middag en vanlig tisdag, en annan gång gick vi en långpromenad och avslutade med scones till lunch, och en tredje gång körde vi på våffeldejt.

Att äta ihop och samtidigt sitta och prata länge om saker och ting är något av det bästa jag vet! Vi behöver ju ändå äta, så varför inte passa på att göra det tillsammans och slå två flugor i en smäll? Äta och umgås (stooor tumme upp), det finns inget annat som fyller mig med så mycket energi. Jo förresten, att träna och umgås ligger såklart också högt upp på listan 🙂

Det var en bra start på dagen helt enkelt!

Själva frukosten behöver ju inte vara så avancerad! Idag dukade jag upp med enkla hembakade bröd, brieost, ekoskinka, lite frukt, kokta ägg, keso, marmelad, skivad gurka, kaffe och mjölk.

Recept på fruostfrallorna hittar du här!

Recept på fröknäcket hittar du här!

IMG_6261 IMG_6246 IMG_6249 IMG_6253 IMG_6256 IMG_6260 IMG_6263

 

Ett annat tips är att boka in en hotellfrukostdejt med vännerna! Kika här för inspiration!

 

Nu fortsätter dagen med ett par inplanerade möten och en del jobb framför datorn. I eftermiddag ska jag möta upp syrran för att springa första längre passet på länge. Önska mig lycka till! Jag hoppas verkligen att benhinnorna håller nu efter all rehab jag jobbat med.

 

Hoppas ni fått en härlig start på torsdagen och njuter av lite sol på näsan 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats