Emma Barremyr

5 BRA saker just nu

God morgon fredag ♥

Den här veckan har jag brutit ihop både en och två gånger. Det har varit extra tufft eftersom jag varit ensam då Pelle varit på jobbresa. Tårar har runnit och jag har tillåtit mig att vara ledsen eftersom det behövde komma ut. Att bryta ihop är inte en svaghet, utan en styrka. Att gråta en skvätt eller två är bra för att kunna komma igen. Det är okej. Saker händer i livet, stora som små, och det är inte perfekt för jämnan. Vi behöver få ut det vi bär inom oss för att kunna se klarare och hitta lösningar. Emellanåt har jag tagit djupa andetag, kramats och tagit emot mycket kärlek från familj och vänner. Känner tacksamhet för det jag har! Vill också tacka ER för fina kommentarer och för att ni tänker på mig, jag har läst allt ni skrivit, och ni är underbara!

Även om jag känner sorg i hjärtat och för alltid kommer sakna vår fina Rune hoppas jag innerligt att han har det bra där han är nu. Jag ska försöka tänka på allt fint vi fick tillsammans och vara tacksam för det ♥

Efter en tråkig och jobbig vecka väljer jag nu att fokusera på sånt som får mig att må bra.

 

Idag har jag fem saker på listan som gör mig lite extra glad:

1. Pelle kommer äntligen hem i eftermiddag och jag ser fram emot myskvällen som väntar. Jag ska kramas och pussas som aldrig förr!

2Har en kompis-med-barn-dejt inbokad i badhuset i eftermiddag – MYS!

3. Kroppen kändes stark under löpningen igår! Jag klarade 8 km distanslöpning utan någon smärta, och jag är så tacksam för att jag är frisk och att kroppen ställer upp på allt jag vill! TACK!!!

4. Imorgon väntar en heldag på Boda Borg med tillhörande grillkväll med ett kompisgäng – jag längtar!

5. Blommorna som kom med budet igår kväll! Finns inget som gör mig så glad som färska blommor. Hela jag ler, han är underbar den där Pelle!

 

IMG_6268 IMG_6287 IMG_6267 IMG_6282

 

Vad gör dig glad just nu?

 

Hoppas att ni alla får en fantastisk fredag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nirakander

    Hur många sidor är Fias bok på? Funderar verkligen på att köpa den. Verkar så bra!
    Just nu är jag glad för att min träning går så bra. Jag tycker det är jättekul att träna styrketräning och jag känner mig starkare än någonsin.

    1. Emma

      Det är 140 sidor typ 🙂 Köp den, den är grym! Och så roligt att din träning går bra! njut av det, du är värd det 🙂 Kram

stats