Emma Barremyr

Vilodagar!

God morgon vänner ♥

Det är frukostbilder på löpande band från soffan här nu, men det är just där jag tillbringar mina morgnar. Det var en ovanligt psykiskt jobbig jobbhelg uppe i Torsby och jag kom tillbaka otroligt sliten. Hade det varit för två år sen hade jag kört på i samma tempo som vanligt, bokat in träffar med vänner, tränat och aktiverat mig med så mycket jag kunnat för att ”må bättre”, men det gör jag inte idag. Det som sliter på psyket sliter också på kroppen och de senaste dagarna har jag därför vilat både fysiskt och psykiskt (tiden utöver allt jobb) för att få tillbaka energin. Jag som hade kommit igång så fint med träningen förra veckan har fått lyssna på kroppen och ta det lugnt den här veckan. Tråkigt då jag känner att ”stressen” gav mig ett litet bakslag på förkylningen IGEN. Blä!

Igår kopplade jag av med ett morgonbak här hemma innan en fullspäckad dag i gymmet väntade. På middagsmenyn stod hembakade tunnbörd med fooled pork och jag passade därför på att koka ihop hela middagen innan jag försvann till gymmet och kom sen hem på kvällen till en färdig middag, och kunde därefter vila i soffan resten av kvällen. Det var välbehövligt!

Tunnbröden som bakades gjorde jag en stor sats av och frysen är nu full! Jag älskar nybakat, hembakat, och tunnbröd tycker jag har det där lilla extra. Idag njöt jag därför riktigt ordentligt av frukosten som bestod av två nybakade tunnbröd med keso och ägg/ makrill och avokado, en färskpressad juice och en stor kaffekopp!

Mmmmm 😀

IMG_4304 IMG_4297 IMG_4299 IMG_4306

 

Juicen pressades på 1 apelsin, 2 morötter, 1 äpple och 1 bit ingefära!

Receptet på tunnbröden hittar ni här!

 

Idag har jag några deadlines som ska betas av under förmiddagen och sen väntar en eftermiddag i gymmet med PT-kunder innan jag tar helg. Jag har planerat in en ledig dag imorgon då jag sen ska jobba som löpcoach på Selma spa i Sunne hela helgen. Även om jag älskar det jag gör så behöver jag vilan, jag märker att det är alldeles för lätt att jobba för mycket, och det sliter på krafterna. Så imorgon är det JAG som är prio ett på min lista och inga måsten 🙂

 

Hoppas att ni får en grym torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats