Emma Barremyr

Morgonmys i regn och rusk!

God morgon ♥

Det är inget drömväder att vara ute i nu precis, men däremot är det himla mysigt att sitta inne, och det är just det jag älskar så mycket med hösten. Morgnar och kvällar med tända ljus livar upp i mörkret. Idag är det riktigt ruskigt ute med både regn och blåst och därför känns det lite extra bra att sitta i soffan med raggsockorna på denna morgon.

Med en julig bägare till frukost är dessutom myskänslan på topp!

Den där bägaren innehåller en kryddig pepparkakschiagröt som varvats med en söt, len och nötig tofukräm och blåbär! Himmel så gott (jag hade helt glömt hur underbar den här bägaren är) och nu har de första julkänslorna har smugit sig på!

Tjohooo 😀

IMG_4283IMG_4271IMG_4280

 

RECEPT PÅ DEN JULIGA FRUKOSTBÄGAREN HITTAR NI HÄR!

 

Vad äter ni till frukost?

 

Hoppas att ni får en fin onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussie

    Smoothie på sommaren och nu på hösten havregrynsgröt. Just nu är mina favoriter saffransgröt med kanelkräm och mandelsmör och pepparkaksgröt(eller kanelgröt) med hallonsylt. Mums =)

  2. Emelie

    Gott!! Älskar (!!) kräm på silkestofu, blir såå mycket lenare än med kvarg/keso 😀 Synd att tofu är så mycket dyrare…

    Själv åt jag havregrynsgröt med en tesked kokosolja i imorse, med hallon, cashewnötter och chokaldsås (proteinpulver, stevia, kakao, vatten) 🙂

    1. Emma

      Ja visst är silkestofu underbart! Men som du säger.. synd att det är så dyrt 🙁 Gott med havregryn, går att variera så mycket 😀 Din variant lät ju himla smarrig!!!

  3. Madde

    Mumma! jag åt vanilj overnight oats med chokladsås ( banan+ jordnötssmör + kakao + vatten mikras lite), bananchips, mullbär och kokosflingor! supergott det med:)

  4. Alexandra

    Mums, den där godingen måste jag testa! Min frukost idag blev kokos-chiapudding med lingon och bipollen samt kokt ägg med örtsalt! Älskar att kunna göra chiapuddingen kvällen innan de morgnar klockan ringer tidigt 🙂

    1. Emma

      Underbart! Jag förberedde också min kvällen innan även om jag inte skulle iväg. Är så skönt att bara kunna gå upp och plocka fram frukosten på morgonen 🙂 Hoppas du fick en fin dag!

stats