Emma Barremyr

Söndagstips!

Hej vänner ♥

Jag kikar in för att påminna om att idag är sista chansen till 15% rabatt på Piggabutiken.se med min rabattkod ”EmmaSep”. Själv ska jag lägga en stor beställning och fylla med med lite fina saker inför hösten, bland annat nytt smink, shampoo, balsam, lite ätbara ting och diverse kosttillskott.

Pt-by-emma-banner-15

 

Tips!

 

Jag skulle kunna tipsa om hur mycket som helt, men där får ni ett litet utplock! Gå in själva och kika – det finns massa spännande! I kassan uppger ni ”EmmaSep” och får då 15% rabatt på hela köpet!

 

Hoppas att ni har en grym söndag!

Kram / Emma.

 

Inlägget presenteras i samarbete med Piggabutiken.se!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Andersson

    Tack Emma:) har redan börjat testa dem och de verkar ju super 🙂

    Ekologiskt och naturligt med en diskret och fräsch doft, kan väl knappast bli bättre, Hej och hå, städa på 🙂

    Kram Marie

  2. Marie Andersson

    Jag har länge tänkt beställa ekologiska diskmedel och rengöringsprodukter till hemmet, nu blev det äntligen gjort, jag beställde hela städ-kitet =)

    Hoppas ni alla har en fin söndag!
    Kram Marie

  3. Hanna

    Hej Emma!
    Jag har funderat ett tag på att köpa zink-tabletter och därför är det väldigt lämpligt med rabatten, men om man kollar på http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/self_zink kostar en tablett ungefär 0,58 kr och på piggabutiken kostar en tablett av sorten du köper1,1 kr (med räknat rabatten) Vad är det som gör att priset är nästan dubbla på piggabutikens tabletter? Jag har inte köpt kosttillskott förut så vet inte riktigt vad man ska kolla på när man jämför produkter och priser, det skulle underlätta med en förklaring, tack på förhand!
    Kram, Hanna

    1. Emma

      Priset skiljer sig nog p.g.a. att det är olika märket, precis som med allt annat. Jag gillar verkligen solgar och har de flesta av mina kosttillskott i det märket. Men det är väl en smaksak vad man gillar bäst antar jag 🙂

stats