Emma Barremyr

Måndag och yogakurs

 

IMG_7463
Yoga på 4400 m.ö.h.

 

God morgon ♥

I över ett års tid har jag yogat hemma med Yogobe – som är ett helt fantastiskt hjälpmedel för den som vill komma igång med yoga på hemmaplan. Jag har lärt mig så otroligt mycket, men har ändå länge velat gå och få riktiga yogaklasser för att ha en lärare som kan se mig och hjälpa mig att utvecklas ytterligare. Jag vet hur bra jag mår av att yoga, men ändå så är det så lätt att ”slarva” och prioritera annat när yogan ska göras hemma. Därför har jag nu gjort mig själv tjänsten och bokat in mig i en yogagrupp som leds av Åsa Klint. Åsa är en helt underbar person som sprider värme, trygghet och energi runtomkring sig och jag vet att jag kommer älska att vara på hennes yogaklasser de kommande nio veckorna som kursen hålls.

Så, ikväll startar kursen och jag ser så fram emot att få komma till studion efter en lång arbetsdag. Få andas, bara vara och känna kroppen slappna av och återhämta sig mentalt. Den här kursen är till mig själv och för mitt välmående!

 

IMG_8785 - Kopia
Yoga i solnedgången på Zanzibar

 

Vill du veta mer om yogakurserna kan du kika in här <– (klick)

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Vad spännande! Jag går själv en nybörjarkurs i yoga denna höst (har hunnit gå två gånger redan) och det är underbart efter en intensiv dag. Yogobe är ett grymt koncept men det är skönt att ha någon som rättar till en så en får bra teknik och det blir något speciellt när en yogar i en grupp med andra.
    Ha en fin vecka! 🙂

    1. Emma

      Ja det var verkligen underbart efter en intensiv dag 🙂 Håller med om att det är skönt att få gå till en grupp och även träffa en ledare. Iblnad har jag svårt att slappna av riktigt hemma. har massa annat att göra och när det är gjort hamnar jag oftast i soffan, så då är det skönt att komma iväg 🙂 Hoppas du får en härlig vecka du med!

stats