Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon fredag ♥

Det har varit en lång, men välbehövlig vecka i soffan för mig. Kanske fanns det någon mening med att jag blev sjuk just nu? Samtidigt som jag legat still och vilat fysiskt har jag också kunnat koppla av psykiskt efter en väldigt stressig period med mycket jobb. Men nu är jag glad att jag börjar piggna till igen – för även om det är skönt att vila så blir långtråkigt i längden!

Idag åker jag upp tidigt till Torsby för jobb. Jag ska beta av två 24-timmarspass (fre-lör och sön-mån) under den här helgen! Dessutom är det höstmarknad där uppe, så min lediga lördag kommer tillbringas på byn i alla stånd som finns. Kålsoppa hos morfar är också standard och sen tjejmys på kvällen! Kan nog bli en himla bra helg det här trots mycket jobb!

Jag åker från Karlstad redan innan sju idag, så därför bjuder läsarna på frukostinspiration!

Låt er inspireras!

läsarfrukost33

 

Systrarna Jonsson åt en god acaibowl med en härlig blandning av bovetecrunch, müsli och frön!

 

läsarfrukost34

 

Emelie gjorde mina äppelscones till frukost fast som pannkakor! Till hade hon jordnötskesokvarg på PB2, keso, kvarg och honung, och på toppen kokoschips, bipollen, hemgjord jordnötsgranola, och andra halvan av äpplet som hon stekt i lite stevia, kanel och kokosolja! Satt perfekt efter ett träningspass 🙂

 

läsarfrukost35

 

Sandra åt havregrynsgröt med hallon, äppelmos, linfrön och röda vinbär 🙂

 

Vad äter ni andra för goda frukostar?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se för att dela din frukostbild med oss andra här på bloggen!

Hoppas att ni får en grym helg mina vänner!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Först och främst: tack för en grym blogg med inspiration och motivation i massor. Jag är superintresserad av allt som har med matlagning och bakning att göra, och allra helst hälsosamma alternativ. Jag brinner allra mest för just frukost, och jag driver tillsammans med en god vän en frukostblogg, Frukostfavoriter.blogg.se, där vi uppdaterar varje dag med dagens frukost och andra roliga recept. Skulle vara superkul om du vill kika in och kolla in den!

    Tack och hej för mig!

  2. AnnaKarin AK

    Supertack för all inspiration, och just nu så har dina bilder och fina recept inspirerat till att jag har börjat (återupptagit) med frukost, Chia i alla det former är en favorit, variationen känns oändlig. En kvällsmellis eller brunchvariant jag har är: Chia 2msk, mjölk dl, torkade mullbär 1msk och en gnutta carobpulver som man givetvis gjort dagen innan. Ha en bra dag //AK

stats