Emma Barremyr

Chokladkräm till mellanmål!

Hej vänner ♥

Jag gjorde en sån härlig och god chokladkräm till mellis härom dagen!

Den satt som en smäck mellan jobbvarven! Söt, mättande och som mjukglass i konsistensen.

Den avnjöts ute på altanen i en härlig, frisk och något höstlik luft! Jag tänker att den blir himla god att varva chiagröten med, eller äta till kvällsmys/ efterrätt till helgen, eller som ett mellanmål som jag gjorde!

Den rekommenderas!

IMG_2797

IMG_2804

 

Ingredienser:

  • 4 färska urkärnade dadlar
  • 1,5 dl silkestofu
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1-2 tsk kakao
  • 1 krm vaniljpulver

Mixa ihop alla ingredienser till en fluffig, men slät kräm och servera med exempelvis färska bär/ färskt frukt och riven kokos!

Hoppas den smakar!

 

IMG_2800

 

Fler tips på chokladkräm:

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej Emma!
    Jag har en fråga som jag gärna skulle ha din synvinkel på då jag ser dig som en förebild då det gäller hälsa! Jag funderar på att åka iväg som au pair till England men känner mig lite orolig över att jag kanske inte kommer kunna kontrollera lika mycket vad jag äter om jag blir boende där i ett halvår-år och att jag inte kommer kunna äta så som jag vill. Att det blir onyttigare mat än vad jag trivs med till frukost/lunch/middag och att jag inte kan äta mellanmål som jag vill och dylikt. Samtidigt känns det dumt att jag skulle låta mig begränsas av att inte åka på grund av att jag inte kan styra mitt matintag som jag är van vid hemma under något som kommer vara en kortare del av mitt liv… Just nu trivs jag nämligen bra med min kropp, vad jag äter och hur mycket jag tränar och är rädd för att mista det! Vad tycker du om det här, kommer några månaders sämre kost ”förstöra” mycket? Tacksam för svar!

stats