Emma Barremyr

Midsommarhelgen

Hej vänner ♥

Midsommarhelgen försvann i ett svep och jag har nu gått på semester från jobbet i Torsby! Yeeeeey 😀 Ett par veckor till med PT-jobb, PT-onlinejobb och Löpcoach-utbildning steg 2 väntar innan jag går på semester helt och hållet. PT-onlinekunderna hänger dock med hela sommaren, och även bloggen såklart, men jag kommer ha semester från att jobba med nya upplägg. Några tjejer har redan skrivit upp sig i kö, så vill du träna online med mig i höst, hör av dig redan nu får att få en säker plats!

Trots mycket jobb har min helg varit riktigt fin! Fredagen tillbringades med familj, vänner och mycket god mat. Mamma dukade upp den traditionsenliga midsommarbuffén efter Borejoggen och vi åt tills det sprutade ur öronen. Den där jordgubbstårtan som hon gör på havremjöl är så jäkla god och passar himla fint till midsommar! På kvällen badade vi tunna, åt och drack gott med vännerna. När de andra sedan gick vidare ut på krogen åkte jag och Pelle hem och la oss, nyktra båda två för att vakna upp välmående och pigga! Vi passade på att äta sconesfrukost ute i solen innan jag traskade iväg till jobbet (lagom sugen på att lämna det mysiga frukostbordet och familjen, men jobbet kallade så det var inte mycket att göra) 🙂

Lördagspasset gick dock fort och vips så var det söndag! Efter 10 timmars sömn (jag vet, lyx att kunna sova så länge på jobbet) hämtade pappa upp mig och vi åkte upp till Valberget för träning. Jag fick äntligen ta riktiga löpsteg igen efter flera veckors vila från löpningen. Inläggen fick jag tidigare i veckan, och jag hade ”värmt upp” med ett par pass lätt jogg, och fick nu äntligen riva av ett ordentligt pass med löpskolning och backintervaller. Love it!

Här kommer ett gäng bilder från vår härliga midsommarbuffé!

IMG_1212

IMG_1185

IMG_1187

IMG_1193

IMG_1186

IMG_1197

IMG_1199

IMG_1218

IMG_1219

IMG_1229

På buffébordet stod sallad, sill, färskpotatis, ost och vindruvor, vattenmelon, skaldjurscheesecake, omelett med kantarellstuvning, cantaloupemelon med parmaskinka, varmrökt och kallrökt lax!

 

Igår eftermiddag åkte jag tillbaka till Karlstad och vårt eget hem igen, mitt och Pelles, och det är alltid så himla skönt att komma hem! Nu ska jag vara hemma några dagar innan jag i slutet av veckan åker till Stockholm på utbildning igen. Sista rycket innan semestern! Heja 😀

Hur har eran midsommarhelg varit?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Ni är så fina ni två och vilken fin midsommarhelg ni fick. Buffébordet ser fantastiskt ut.
    För första gången på jag vet inte hur många år blev det traditionsenligt midsommarfirande tillsammans med ett stort gäng vänner på västkusten. Solen strålande från en klarblå himmel och stämningen var på toppn. Fantastiskt från början till slut.
    Vi dröjde oss kvar i Falkenberg hela helgen och när vi igår eftermiddag åkte hemåt igen, kändes det nästan som om man varit ledig och på semester en hel vecka.
    Önskar dig en fortsatt fin och solig måndag och vecka.
    Kram

    1. Emma

      Tack snälla du <3 Din midsommarhelg lät verkligen fantastisk den också! Västkusten ska vara grym såhär års har jag hört 🙂 Härligt med fint väder också, det fick ju inte vi, utan fick för första gången på flera år sitta inne och äta 🙂 Hoppas att du får en fortsatt fin måndag och vecka du med Ellinor! Stor kram till dig

    1. Emma

      Tack snälla du! Det är en inbakad fläta som jag flätat runt huvudet 🙂 lite komplicerat och mycket träning bakom det 🙂

    1. Emma

      Tack Linda 🙂 Fler har frågat så jag fixar receptet under veckan, så får ni hålla utkik här 🙂

stats