Emma Barremyr

Podcastinspelning

Tjoho ♥

Här i Stockholm blåser det kalla vindar idag, men jag är fylld av värme från en eftermiddag med otroligt härliga och fina Maria! Vi har som jag nämnde i morse spelat in en podcast som ni kommer kunna lyssna på inom kort. ”Ät med mig” heter podden och som vanligt hade Maria bakat något gott. Idag bjöd hon på jättegoda apelsinkakor i en rund och härlig form, mums!

Vi pratade väldigt mycket om mig och min resa till ett hälsosamt liv (lite kort sammanfattat). Därför blev det såklart en hel del prat om ätstörningar, men även hur man kommer ur en och hur man stärker sin självkänsla. Jag var dock väldigt nervös då jag inte är van att spela in när jag pratar. Det är liksom lättare att skriva 🙂 Men nu är det gjort och jag hoppas ni kommer gilla resultatet!

maria

podcast

 

Receptet på de goda apelsinkakorna som vi åt kommer ni kunna hitta på Marias blogg inom kort! Så även podcasten, och jag kommer meddela er när ni kan lyssna (om ni nu är intresserade) 🙂

Nu ska jag träffa en annan härlig tjej som alltid laddar mig med positiv energi! Mat och en kär vän är vad min onsdagskväll kommer bestå av ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Superkul att höra podden. Tack vare den hittade jag din blogg som verkar vara en riktig inspirationskälla 🙂 du sa i podden att du hade läst Mia Törnbloms böcker för att träna självkänslan och jag blev sugen på att läsa dom så jag sökte på internet och hittade påtok för många så jag visste inte vilken jag skulle börja med. Vilken rekommenderar du att läsa först? 🙂 ska bli jättekul att börja följa din blogg!

  2. Vickan

    Ser fram emot podden. Har precis hittat Marias blogg och tycker ni är två riktiga inspirationskällor 🙂

  3. Rebecca

    Ska bli så roligt att lyssna på er podcast! ämnet var också ett bra val, precis vad jag vill höra 🙂

stats