Emma Barremyr

ÖNSKERUBRIK

Hej vänner ♥

De närmaste två veckorna kommer jag vara på resande fot en hel del. Jag kommer såklart försöka hålla bloggen vid liv för att fortsätta inspirera till hälsa och uppdatera er om vad som händer! Den här veckan är det som sagt Stockholm och utbildning som gäller, och nästa vecka väntar ett specialuppdrag i Norge som ska bli fantastiskt spännande 🙂

För att fylla upp bloggen med lite mer liv vill jag att ni skriver en kommentar med era ÖNSKERUBRIKER så kommer jag kunna fixa lite tidsinställda inlägg.

Vilka ämnen vill ni läsa om? Passa på att önska en rubrik 🙂

IMG_7493

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Har lite önskemål på rubriker/ inlägg som kanske kan dyka upp framöver…
    ———————————————————————————————–

    – Vegetariska/veganska recept

    – Glutenfria hamburgerbröd till säsongens grillning
    (har länge letat efter luftiga fluffiga bröd, dvs utan kvarg och liknande som lätt blir tunga och kompakta)

    – Gluten- och laktosfria mellanmål (som är lätta att ta med)

  2. Frida

    Vad vill du yrkesmässigt? Vill du försörja dig helt på ptyrket i framtiden? Vad har du för visioner, planer och drömmar?

    Vilka andra bloggar läser du?

    Har du några tips på poddradio som rör hälsa, mat och träning?

  3. Sofia

    Återblick på min resa till Australien (är själv lite peppad på att kanske åka till Australien under mitt sabbatsår så det hade varit kul att läsa om!)
    Tips på goda grönsaker i sallad som tillbehör (som inte är klassikern gurka, tomat, paprika, salladblad hehe)
    Dina favoriträtter i kategorierna kött/fisk/kyckling/vegetariskt/vegan

  4. Christine

    Vandringstips! Vad ska man tänka på, tips och trix, hur laddar man upp innan, hur planerar man maten?
    Kram Christine

  5. Ella

    ”Hitta tillbaka till sig själv”

    Denna månad har jag varit väldigt ”off” och tankspridd. Det är så mycket som händer i min hjärna och så mycket jag tänker på att jag känner att jag tappat mig själv lite. Mycket tankar om livet, om hur jag är som person, om hur jag skulle vilja vara, förväntningar och så vidare. Jag har märkt att det har slunkit in negativa tankar som jag försöker slå bort men det är svårare än vanligt. Jag tror att jag befinner mig i en fas där jag tappat mig och försöker omdefiniera mig själv, vet inte hur jag ska uttrycka det på ett annat sätt… Har du några bra tips på vad man kan göra, hur man kan tänka eller liknande för att få hjälp på vägen för att ”hitta tillbaka”?

    Din blogg är underbar och sprider så mycket positivitet och glädje. Du är underbar och fortsätt så som du gör! Massor med kramar och tack på förhand! 🙂

    Mvh
    Ella

  6. louise

    Jag skulle gärna vilja läsa mer om olika styrkeövningar – tips, utförande, olika nivåer osv. Du gjorde det mycket mer tidigare och det kanske finns en anledning till att det har minskat men det ser jag iaf gärna mer av 🙂

  7. Tina

    Tack för en jätteinspirerande blogg. Jag skulle vilja veta mer om träning och kost under graviditet, jag tycker det är svårt att hitta vad man ska tänka på osv.

    Kram Tina

  8. Helen

    Matdagboken igen och lite om varför människan ska undvika vissa saker, som ex mkt rött kött. Alltså förklaringen bakom;) Kram!

  9. Emilia

    ”Proteinrika livsmedel” ”Styrketräning med endast kroppen som redskap” ”Nyttig bakning med enkla livsmedel som de flesta har hemma”

  10. Bella

    ”Tips för en glutenfri kost” ”Tips för en mjölkfri kost” ”Mina topp 10 favoritrecept genom tiderna” ”Livsmedel som är rika på näring”

  11. Emma

    Blir ofta hungrig på kvällen innan jag ska lägga mig om jag tränat mycket under dagen, tips på kvällsmål/-snacks vore trevligt 🙂

    Skulle även vara intressant att läsa om dina råd kring tyngre styrketräning, vad man ska tänka på vid exempelvis bänkpress, bicepscurls etc för att inte skada sig och för att det ska ta rätt.

    Så någonting i stil med ”Mina kvällsfavoriter” och ”Viktträningstips”

  12. Diana

    ”Att arbeta som PT”
    Hyr du in dig på gym? Är anställd? Hur länge har du haft ditt företag? Hur fick du dina första kunder efter PT-utbildningen? Hade varit intressant att läsa om! Inspirerande och jättefin blogg! Kram

  13. Karin

    Va kul med önskerubriker 🙂 Jag skulle gärna vilja veta din rekommendation gällande hur mkt en person som haft anorexia o problem med träningstvång bör träna i veckan? Vad är ”normalt”. För att samtidigt hinna med jobb, vänner o annat socialt, så att det inte blir lidande pga för mkt träning. En lagom dos träning för att förhindra återfall men att det samtidigt ger bra med träning.

  14. Vickan

    Vilka proteinkällor är bäst förutom kvarg/kesella och keso?
    Vad ska jag att äta efter träning om jag tränat innan middagen?
    Vad ska jag äta efter träningen om jag ätit middag innan träningen?
    Fler goda recept på luncher och middagar.
    Har du någon erfarenhet av naturliga proteinpulver som ärt-/risprotein?

    Kram
    Vickan

  15. Lina

    Hej!
    Är i skoköpartagen och skulle vilja ha tips på skor som funkar till allsidig träning som ex gym och gympa, skivstång och dans. Sedan skulle jag gärna också läsa om ex bra mellanmål att ta med till jobb/skola. Kanske ett inlägg om bra upplägg på frukost.. Listan kan göras lång

  16. Felicia

    Jag skulle vilja veta hur det gick för dig i skolan (gymnasiet) och hur det påverkade dig i ditt liv nu? 🙂 Annars är jag nyfiken på det alla andra sagt också!

  17. Elli

    Jag skulle gärna vilja läsa lite om vad som är lagom inom träning, alltså hur många gånger i veckan, hur man kan lägga upp det.

    Sen vill jag gärna ha lite konditions övningar! (Om man bara kör kondition under den dagen) bra intervaller 🙂

    Även bra pass för kroppen, olika delar,
    Hur man ska äta efter träning
    Hur man kan bli av med träningsberoende, tips hur man kan göra

    Tack för världens bästa blogg !
    Kram

  18. Wilma

    Skulle gärna vilja läsa om ”10 saker ni inte visste om mig”, ”Favorit skådespelare, artist, serie, program, film” . Undrar bara också ifall du ridit någon gång och vad du överhuvudtaget tycker om hästar:)
    Tack för en toppen blogg!!:D

  19. Veronika

    ”Guldkorn i vardagen”
    ”Bästa inspirationskällan”
    ”Jag är mest stolt över…”
    ”Bästa valet i mitt liv”
    T ex 😀

  20. Frida

    Du lägger ut så himla mycket gott i frukostväg, skulle dock vara kul att se vilka av alla dessa som är just dina favoriter! Tack för en jättefin blogg 🙂

  21. Emelie

    Åh kul 😀

    ”Drömboende”, ”Vegetariska alternativ till köttprotein”, ”Om jag inte jobbade med det jag gör idag skulle jag arbeta med…”, ”Favoritefterrätter både med socker/vitt mjöl osv och av de mer hälsosamma varianterna” , ”Jag som liten” och som tidigare föreslog – ”Jag/mitt liv om 10 år”

  22. Emelia

    Tack för en otroligt inspirerande blogg! Tröttnar aldrig på dina inlägg! Jag skulle också vilja få tips på vegetariska, billiga och mättande rätter. Jag är också nyfiken på vad och när du äter under en dag, kanske ”min matdagbok under 24 timmar”? 🙂

  23. Rebecca

    Här är några förslag: ” Här bor jag”, ” Personlig utveckling”, ” mitt liv om 10 år” och ” en resa jag drömmer om att göra”.
    Du får ha det så bra på utbildningen i Stockholm 😀

  24. Sofia

    Tips på vegetarisk och vegansk mat, och tips och tankar om att försöka äta miljövänligt skulle vara intressant att läsa!
    Tack för en fantastisk blogg!:D

stats