Emma Barremyr

Tropiska plättar med kokoshallonchiapudding

Hej vänner ♥

Mums, pannkakor passar till både frukost, lunch, middag och mellanmål och kan varieras i all oändlighet! Jag älskar det 🙂

Idag blev det en tropisk plättvariant med kokoshallonchiapudding till lunch som mättade mitt i allt PT-onlinejobb!

Slurpfilibabba! Jotack!

IMG_9896

IMG_9897

 

Ingredienser:

Stavmixa ihop alla ingredienser utom fiberhusk – det strör du i allra sist. Stek små plättar i kokosolja och varva sedan med kokoshallonchiapudding och toppa med hallon och riven kokos.

Kokoshallonchiapudding: blanda ihop 1/2 dl kokosgrädde (det tjocka i kokosmjölken), 1 dl mosade hallon, 1 msk chiafrö, 1 krm vaniljpulver och låt svälla i 10 minuter.

 

IMG_9899

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Mums! Ser som vanligt fantastiskt gott ut!
    Men idag (precis som de flesta andra dagar) blir det våfflor 😉
    Hoppas att du får en fin dag.
    Kram

stats