Emma Barremyr

Sovmorgon och hallongröt

God morgon ♥

Jag tog mig en sovmorgon idag och vaknade sen upp till en sol som strålade in genom fönstret. Fantastiskt! Det är tråkigt att vi inte har någon riktig vinter, men det känns underbart att vi går mot ljusare tider igen 🙂

Jag och några vänner förgyllde måndagskvällen med att gå på Kunskapskampen på Pitcher’s igår kväll. Lag om sex personer är med och tävlar i quizen som igår involverade allt från bilmärken, musik, reklamfilmer och blommor! Ett trevlig och roligt sätt umgås på en vanlig vardagskväll!

Idag startar jag med en god hallongröt, men jag måste ändå säga att toppingen är ännu godare! Jag skulle kunna äta gröt i all oändlighet – jag älskar variationsmöjligheterna!

IMG_9581

 

Hallongröt:

  • 1 dl havregryn
  • 1 äggvita
  • 1,5 dl vatten
  • 1 tsk chiafrön
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • 1 dl hallon

Koka ihop alla ingredienser till en krämig gröt och servera med din favorittopping! Min god topping bestod idag av blåbär, granatäpple, klippta fikon, torkade tranbär, quinoapuffar, bovetepuffar, kokoschips, pumpafrön och underbara RAWTELLA!

Nomnom!!!!

 

IMG_9586

 

Under förmiddagen är planen idag att springa en tur innan jag i eftermiddag jobbar med PT-kunder i gymmet och sedan åker upp till Torsby för jobb resten av veckan!

Hoppas eran tisdag börjat bra!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. --

    Måste berätta att jag såg dig utanför gymmet igår och du är såååå vacker. Blev nästan lite starstrucked i och med att du bara varit en person jag sett av på bild – och en stor inspiration 🙂 Kram på dig!

    1. Emma

      Men vad söt du är! Vad roligt det hade varit att få hälsa på dig och ge dig en kram! Säg till nästa gång du stöter på mig 🙂

  2. a

    Hej, hoppas du kan hjälpa mig o svara på en sak, brukar äta gröt gjort på sportgryn (100% fullkorn) till frukost elr innan träning men läste att krossat bovete ska vara bättre, enligt innehållsförteckningen tycker jag ändå att havregrynen är bättre men undrar om du vet något om de? Försöker gå ner i vikt så vill ha det som är bäst !

    1. Emma

      Det beror vad på vad du menar med bättre? Bovete är känt för att ha en positiv inverkan på blodsockret så då kan det ju vara en bra idé att väja det om du är ute efter viktnedgång!

stats