Emma Barremyr

Hej härliga jobbvecka!

God morgon måndag ♥

Det är himla roligt att ni är så många som hört av er och visat intresse för PT-online. Det gör mig verkligen jätteglad att jag har ert förtroende och att ni vill ha min hjälp! Nu har jag fullt upp från morgon till kväll hela kommande veckan och till helgen är det jobb i Torsby som gäller, så hej härliga jobbvecka! 

Men det är nästan skrämmande hur fort veckorna rullar på just nu. Halva augusti har passerat och hösten kommer sakta, men säkert smygande. Jag gillar det. Efter den här varma sommaren längtar jag lite efter en varm jacka, mörka kvällar med stearinljus, varma tekoppar, en filt i soffan, långpromenader och löpturer i kylig luft, dimmiga morgnar och vackra färger! Varje årstid har sin charm, och hösten ligger mig varmt om hjärtat!

Den här morgonen började dock med kall mat, och har gjort så i en veckas tid nu. Imorgon blir det varm gröt igen då min lilla ”raw-utmaning” under en vecka är över. Det har varit grymt kul med en utmaning, och jag har verkligen gillat att äta rawfood till 100%. Det har varit gott och jag har mått himla bra. Dock finns det mycket jag saknar och helt raw kommer jag aldrig att äta, men jag fortsätter gärna att förgylla min vardag med lite råa middagar och bakverk då och då.

Dagens frukost blev ytterligare en raw bovetegröt, och denna gången med smak av kokos, banan och jordnötssmör – ni vet de där godsakerna jag absolut inte skulle klara mig utan. Hehe!

Ingredienser:

  • 1,5 dl helt bovete
  • 1/2 dl kokosflingor
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 banan

Lägg bovete i en skål med vatten under natten. Skölj ordentligt och mixa sedan ihop med övriga ingredienser. Toppa med hallon, blåbär och mandelmjölk.

Nu vill jag önska er en fin måndag! Själv ska jag hoppa på cykeln till gymmet där jag ska köra några PT-kunder under förmiddagen!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej!
    Jag har inte testat att äta bovete men jag har haft lite problem med magont och äter ofta ganska fiberrika frukostar och jag undrar ifall sådan här bovetegröt är mer ”snäll” mot magen, eller bra mat mot magen? Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men jag hoppas att du förstår min fråga och har tid att svara, det skulle vara snällt! mvh

    1. Emma

      Hej! Ja bovete ska iallafall vara snäll mot magen och funkar jättebra för min känsliga mage. Sen är ju alla olika, men jag tycker absolut att du ska testa! Inget gluten innehåller det heller 🙂

  2. Ellinor

    Jag kan inte annat än att hålla med – efter denna fantastiska sommar känns hösten mer välkommen än tidigare år. Jag gillar egentligen alla årstider för deras unika charm. Nu längtar jag verkligen efter mörka kvällar, levande ljus, mys i soffan, regn, krispig luft och vackra färger.
    Helgen gav både en släng av sensommar (sol och glass) samt en föraning om vad som komma skall (regn, brödbak, soppa och filmmaraton). Det bästa av två världar 🙂
    Kram

  3. Karin

    Hej! Hittade precis din blogg och måste meddela att jag är helt frälst! Så inspirerande! =) Upptäckte dock att det inte gick att följa den på bloglovin =( Vore himla skoj att kunna göra det! Ha en fin dag =)

stats