Emma Barremyr

Frågestund

Hallå! Jag är i fjällen och njuter med familjen den här veckan och tänkte därför att vi kör en frågestund idag! Det var så länge sen sist.

Hoppas ni lurar på någon fråga så att jag får något att bita i!

Alla frågor i alla kategorier är givetvis välkomna!

Ställ eran fråga/ frågor i kommentarsfältet så svarar jag utefter bästa förmåga!

Tack på förhand ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! Har du funderat något kring hur du/ni kommer förhålla er till prat om kroppar och utseende hemma hos er när Elsa blir lite äldre? Jag har haft anorexi/bulimi (massa år sedan nu) och har en dotter på sju månader och har sedan hon föddes insett hur viktigt jag tycker det är att hon får en positiv relation till sin kropp. Det här är kanske inte alls något du tänkt på men undrade lite i och med att även du haft en ätstörning. Tack för en väldigt fin blogg!

  2. Cecilia

    Hej! Jag har ju förstått att du gillar att vandra. Jag och min sambo har precis börjat införskaffat det son behövs för att kunna göra vandringar i sommar. Finns det något ställe du skulle rekommendera för nybörjare? Bor också i Karlstad så om du vet bra ställen runt i Värmland så hade det varit bra så man kan testa på hur det är att vandra med packning över en helg. 🙂

  3. Emilia

    Hej Emma!
    Hur ser en dag ut för Elsa, matrutiner och sömn? Vad äts och vilka tider?
    Tack för toppenbra blogg!!

  4. Ida

    Hej!
    Slukar Elsa alltid all mat eller hur gör ni vid måltider där du känner att hon inte ätit ”tillräckligt”?
    Vilka är elsas favoritmrätter?
    Kram

  5. Ann-Christine Reimer

    Vad är nu detta?
    1) Det är så stora bokstäver att det inte går att läsa – jag ser inte skogen för träden. Typ. Men bloggen är anpassad för dessa förbaskade nördtelefoner antar jag. Längre texter kommer bli helt hopplösa att läsa, man får inte överblick på texten när det är sådana här monsterstora bokstäver.
    2) Sidan fungerar inte i Internet Explorer. Det går i alla fall inte klicka på att man ska kommentera.

  6. Sara

    Hej!
    Jag vet att ni haft det rätt struligt med Elsas mage tidigare och att du uteslöt mjölkprotein en tid när du ammade (om jag inte minns helt fel). Hur gjorde du när du introducerade mjölk till henne igen? Provocerade du när du ff ammade eller gav du henne det först när hon fick mat? Min son (snart 9 mån) äter mjölkfri ersättning och hittills har vi gett honom mjölkfri kost. Vi har dock en misstanke om att han kanske inte är mjölkproteinallergiker utan att han bara hade/har en känslig mage. Var bara nyfiken hur ni gjorde? Tack för en jättebra blogg!!

  7. hanna

    hej! har nyligen hittat din blogg, så fin!
    har själv en son på över 2 år.
    det jag undrar är, har du dåligt samvete då du är och tränar och inte är med din dotter? jag lider från och till av dåligt samvete för att jag själv gärna lägger mkt tid på träningen(inte lika mkt som innan barnet) men försöker jobba med det. det är pappan som har hand om sonen då jag är borta men ÄNDÅ känns det ibland fel. försöker att tänka att träning e ngt jag MÅSTE lägga tid på och gärna önskar att min son sen tar efter mig med det.

  8. Josefine

    Kul med frågestund!!!

    Vilken havredryck använder du när du gör välling?

    Vilket bröd ger du Elsa?

    Räknar du på hur mycket järn Elsa får i sig eller känner du ett lugn i att varierad kost kommer att vara tillräckligt? Jag räknar inte, men blir nervös ibland över att min dotter får i sig för lite.

    Min dotter föddes för 9 månader sedan. Jag går på olika gruppass och börjar mer och mer köra övningarna som gruppledaren visar. Förut skippade jag hopp och tog det försiktigt med magövningar om jag var osäker. Jag trappar upp långsamt och känner inte att kroppen säger ifrån. Bör jag fortfarande undvika något särskilt trots att kroppen verkar tycka att det är ok?

    Sover Elsa annorlunda när ni är på resande fot?

    Vad har ni för sommarplaner?

    Jag har inte gått ned ett gram sedan två veckor efter förlossningen (födde för exakt 9 mån sen). Jag försöker skynda långsamt och vara snäll mot mig själv, men det är svårt då jag ”borde” gå ned runt 10 kilo och inte riktigt trivs. Jag ammar. Vad vill du säga till mig och hur ska jag tänka angående kropp och knopp? 🙂

  9. Emelie

    Har du och Pelle likadan/liknande syn på allt som har med barn och göra? Dvs uppfostran, ekonomi (hur mycket man ska ge barnen och hur mkt man ska låta de jobba själva för) o.dyl.? Har ni haft liknande uppväxter du och han eller har ni olika bakgrunder och syn på saker när det kommer till familj och ekonomi? Var detta någonting ni pratade igenom innan ni bestämde er för att skaffa barn eller har ni bara låtit allt sådant här flyta på av sig självt och tagit eventuella konflikter efterhand de uppkommit?

stats