Emma Barremyr

Äntligen en oplanerad helg

Vill börja det här inlägget med att tacka för den fina responsen på inlägget om PMS igår, framför allt för alla kommentarer och meddelanden på Instagram! Ni anar inte hur mycket det betyder när ni delar med er. Det är skönt att veta att jag inte är ensam, och jag känner verkligen att vi behöver prata mer om det här över lag! Jag kommer att lyfta och dela med mig av det mer framöver!

Men nu till det här inlägget! Äntligen fredag och helg på ingång! Jag har längtat så mycket efter den här helgen eftersom den innebär helt oplanerad tid. Det är verkligen välbehövligt nu eftersom oplanerad tid är något det varit väldigt dåligt av senaste tiden.

Även om det har varit himla rolig med resor och allt vi hittat på så skulle jag ljuga om jag sa att det inte gjort mig trött, så det ska bli så skönt att bara vara hemma ta det lugnt ett par dagar nu! Älskar känslan av att kunna vara spontan, eller att inte göra ett dugg om jag känner för det. Inte ett dugg mer än att mysa med familjen, som jag garanterat kommer att göra ♥

Men först fredag! Idag är planen att jag och Elsa ska till badhuset och gå en långpromenad i stan. Sen ska vi åka och köpa fredagsmys och grejer till pizza, som är planen att äta till fredagsmiddag. Jag tänkte göra en pizza med soltorkade tomater och fetaost ikväll. Hur mumsigt!? Jag har snöat in lite på den kombinationen senaste tiden och visst låter det gott på pizza?

Och till fredagsmys planerar jag detta ↓ Popcorn poppade i kokosolja, bananchips och torkad mango. Favoriter sedan länge!

Har inte så mycket mer att skriva idag… Jag känner mig både trött och inspirationslös just nu, men det är ju så det är perioder. Livet hörnni! Som jag skrev igår har det varit några psykiskt jobbiga veckor för mig och det i kombination med resandet mm har liksom sugit musten ur mig. Jag behöva vila! Så… jag ska faktiskt logga ut från allt jobb den här helgen och fylla på mig själv med vila och kärlek, just det jag behöver ♥

Med de orden vill jag önska er en fin helg och ge er en påminnelse om att ta hand om er själva och ge er det just ni behöver här och nu!

 

Kram och massa kärlek / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Egologiskt - Therése

    PMS verkar många lida av men jag tänker att det är ett tecken på att kroppen är i obalans på något sätt?
    Det känns inte som vi är skapta för att lida av pms egentligen?
    Typ hormonell obalans? Stress/för lite sömn etc. Svängigt blodsocker av mycket snabba kolhydrater eller socker i kosten? (påverkar humöret oerhört!)
    Eller vitamin/mineralobalanser?
    Vad tror du?

    1. Emma

      Jag tror också att det är ett tecken på obalanser i kroppen och att det inte är meningen att det ska vara såhär. Har jobbat mycket med stress och äter bra, men det kanske kan vara hormonellt, så jag ska kolla upp det och se vad det finns för hjälp att få. tack för din tid <3

  2. Ida

    Måste tipsa dig om en gudomlig paj på tal om kombon med fetaost och soltorkade tomater 🙂
    Pajskal enligt valfritt recept
    Ca en halv zucchini
    10 soltorkade tomater i olja
    Ett paket fetaost
    Äggstanning på två ägg och två dl havremjölk
    Salt, peppar och torkad timjan efter tycke och smak

    Förgrädda pajskalet, ta sedan ut och lägg på ingredienserna (hackade).
    Grädda ca 25 min eller tills äggstanningen stelnat.

    Ät och njut 🙂

stats