Emma Barremyr

Fyra bra saker just nu

Att det var en jobbig vecka mellan jul och nyår lär väl ingen av er missat här?! Sömnbristen när Elsa blev sjuk var total, och det satte spår i både mitt och Pelles immunförsvar. Nu ligger vi alltså däckade hela familjen. Elsa var på bättringsvägen i helgen, men har fått feber och blivit väldigt hängig igen de senaste dagarna. Så trist!

Idag skulle jag och Elsa egentligen spenderat en heldag med min syster Julia. Hon har semester den här veckan så vi skulle passat på att mysa hela dagen! Vi hade planerat att hänga hos Julia inne i stan, äta lunch, gå en promenad och lite sånt! Men såklart så har vi, som med allt annat sedan jul, även fått ställa in dagens planer.

Jag känner mig så ledsen just nu och försöker därför att fokusera på det positiva just här och nu. Det finns ändå flera ljusglimtar som lyser upp i mörkret och det är där jag väljer att ha mitt fokus!

ETT

En ny säsong av BRON har kommit! Bron är en av de bästa tv-serierna jag sett och jag har längtat så mycket efter en ny säsong. Det är den fjärde och sista säsongen av serien och den började sändas på svt i måndags. Har ni inte sett tidigare säsonger rekommenderar jag er att göra det! Alla säsonger finns nu på svtplay!

TVÅ

Att Elsa helst vill sova på mitt bröst om dagarna nu när hon är sjuk är så mysigt! Jag har sagt det så många gånger förut, men att ha henne sovandes på mitt bröst ger mig ett inre lugn och ett välbehag som inget annat ger. Älskar att få snosa och känna doften av hennes hår, lyssna på hennes andetag och känna hennes värme mot mig!

TRE

Att vi fått sova bättre de senaste dagarna! Förra veckan var helt katastrof sömnmässigt eftersom Elsa vaknade flera gånger per natt, hade svårt att andas, hostade o.s.v. Jag mådde jättedåligt av att se henne lida och kunde såklart inte sova mellan hennes uppvak. Det blev inte mycket sömn med andra ord! Men natten till nyår vände det och igår natt sov hon faktiskt hela natten från 18 på kvällen fram till 04.30 då hon ammade och sedan somnade om till 06. Håller tummarna så hårt att det fortsätter så, för får vi bara sova känns det som om vi kan bli friska snabbare!

FYRA

Till middag ska vi göra svartrotspaj med getost! Jag gjorde den tidigare i höstas och det var en av de godaste pajarna jag ätit på länge! Ser verkligen fram emot att få äta den till middag ikväll igen. God mat lyser verkligen upp vardagen på så många sätt ♥

 

 

Hoppas att ni får en fin torsdag!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Vad kämpigt ni har det. Hoppas verkligen att det vänder snart. Hos oss är det lite lugnare för tillfället. Vi har byggt hus senaste åren o är äntligen klara
    ..nästan i alla fall, vi har flyttat in. Vår lilla son blir snart nio månader…och jag känner igen mig i det du skrivit tidigare att man vill stoppa tiden. Varje dag är fantastisk, jobbigt ibland såklart. Inget är alltid lätt. Vår son är en riktig morgontröttis men å andra sidan gärna uppe HELA kvällarna. Kram och tack för en bra blogg

    1. Emma

      Tack snälla du <3 Vad skönt att äntligen vara klara med huset och fått flyttat in, förstår att det måste kännas helt fantastiskt 😀 Tack för att du delar med dig, så roligt att få läsa lite om er! Njut och ha en trevlig helg! Kram

stats