Veckans middagsmeny

  Veckans middagsmeny (vecka 46)

  Hej mina fina vänner ♥

  Hur mår ni? Har ni haft en fin helg?

  Här har vi haft det rätt så lugnt, eller ja – så lugnt det blir med en 7-månaders bebis, hehe. Helgen var till en början ganska oplanerad, men fylldes som vanligt upp allteftersom. Som alla andra helger har vi handlat mat och fixat lite inför kommande vecka, men utöver det har vi tagit det lugnt här hemma, haft filmkvällar, gått promenader, varit ute och fikat, tränat varsitt träningspass, ätit gott och njutit av familjetid.

  Idag tog vi en liten utflykt till Hammarö sydspets på eftermiddagen och nu har vi precis tagit kväll här hemma. Pelle lägger Elsa medan jag kvällsjobbar lite innan söndagsmyset i soffan! Det är så skönt att avsluta kvällarna med att krypa intill varandra när Elsa sover. Det är min och Pelles viktiga tid ♥

  Nu till veckans middagsmeny! Jag älskar verkligen att sätta mig med matplaneringen för veckan för att sedan veta att vi har så mycket goda middagar att se fram emot. Det om något lyser upp vardagen lite extra såhär i novembermörkret! 

   

  Middagsmeny vecka 46:

  Måndag: kycklinglasagne med aubergine och pesto

  Tisdag: halloumisallad med quinoa, pumpa och ingefärssås

  Onsdag: piroger med fetaost och spenat

  Torsdagtofustroganoff med ris

  Fredag: pizza med bacon och cheddarost

  Lördag: saffranspasta med lax

  Söndag: Räksallad med quinoa

   

  Hoppas att ni får en fin söndagskväll ♥

   

  Kram / Emma.

   

  2 svar till “Veckans middagsmeny (vecka 46)

  1. Mamsen skriver:

   Kan försöka komma ihåg att ta räkor med när vi kommer på söndag, för du tog aldrig med när du var hemma sist va?

   1. Emma skriver:

    Det blir bra det 🙂 Nej jag glömde!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.