Emma Barremyr

Julmarknad på Mårbacka

Att gå på Mårbacka julmarknad första helgen i november är en tradition vi har sedan många år tillbaka! Förra året hade första snön redan fallit och både jag och syrran gick där gravida, Lina med en rejäl mage dock med bara tre veckor kvar till BF. Så konstigt att det känns så långt bort, men samtidigt alldeles nyss. Våra graviditeter.

Nu är barnen här och har redan hunnit bli så stora! I år kändes vinter med snö och minusgrader långt bort och julkänslorna var så gott som obefintliga. Elsa som nästan alltid är nöjd när vi hittar på saker och som brukar sova runt 5 timmar på dagen bestämde sig för att bara sova 1 timme på hela dagen i lördags och var därför rätt tröttgnällig på julmarknaden.

Och ja, att gå runt på julmarknad med en trött och gnällig bebis var väl sådär kul. Som tur var hade jag både systrar och föräldrar med som hjälpte till att underhålla, men jag hade ändå rätt så fullt upp och hann därför inte riktigt med julmarknaden som jag brukar.

Det blev varken grötlunch eller glögg för min del, men jag fick ändå njuta av tid med familjen och en härlig lördag med novembersol och friska höstvindar som blåste över Mårbacka!

Min älskade pappa och min älskade bebis ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats