Emma Barremyr

3 goda mugcakes

MUGCAKE! Jag har nästan glömt bort denna berömda frukostgodsak i äggmacketräsket jag varit i sedan förlossningen. 

Men glömmas bort får den ju inte göra!

Mugcake är något jag ofta har gjort både till frukost, kvällsmat eller som ett mer rejält mellanmål när jag velat skämma bort mig själv lite extra. Det är perfekt att förbereda dagen innan (den går att micra och ställa in i kylen över natten), om tiden på knapp på morgonen. Då är lyxfrukosten redo utan ansträngning! Alternativt funkar den också fint att ha med i väskan för en senare frukost eller mellanmål.

En bra start på dagen börjar med en näringsrik frukost, och i en mugcake kan du få med det mesta du behöver för en bra start! Och har du svårt att få i dig frukost på morgonen funkar den ju perfekt att plocka med sig på språng. Men en mugcake är också otroligt god att avnjuta hemma vid frukostbordet eller i morgonsoffan i lugn och ro!

Vill ni ha en god frukost att avnjuta? Då rekommenderar jag er att göra en mugcake! Dagens tips blir därför tre av mina bästa recept på mugcakes. Klicka på länkarna under bilderna för att komma direkt till recepten!

Jordnötsmugcake

Tropisk mugcake

 

Chokladmugcake

TIPS!

Jag gillar att servera mina mugcakes med något krämigt så som kvarg, keso, kokosmjölk eller liknande, men det går också bra att äta mugcaken precis som den är (vilket är lättare om du är på språng), då blir det lite om en nyttig frukostmuffins.

Lova att du skämmer bort dig själv med en god mugcake till frukost snart?

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats