Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 42)

Hej kompisar ♥

Den här helgen har vi haft en riktig pysselhelg här hemma! Det är nästan en månad sedan som jag kände energi till att göra något eftersom jag varit sjuk så länge och det har varit så skönt att äntligen få lite saker och ting gjorda. Vi har bland annat storstädat huset, tvättat massor, storhandlat och höstpysslat ute i trädgården!

Jag är fortfarande inte helt frisk (en seg hosta smög sig på under dagen i fredags) och jag har försökt att göra det mesta i ett lugnt tempo för att inte överanstränga mig, vilket jag förmodligen har lyckats med. Nu idag känner jag mig friskare än på länge och därför tänkte jag faktiskt testa på att gå en lugn promenad i eftermiddag. Är så pepp på att komma ut lite eftersom jag inte rört mig något sedan innan vi åkte till Stockholm i mitten av september!

Nu till veckans middagsmeny som det var mening att det här inlägget skulle handla om. Jag känner äntligen smaken på maten igen efter dundersnuvan jag haft och är så lycklig över att kunna njuta av det jag äter – ja för helt ärligt – hur tråkigt är det inte att äta när man känner noll smak? Hehe. Supertråkigt!

Vi har en rätt lugn vecka framför oss! På tisdag kommer några vänner över på middag och vi tänkte därför bjuda på pizzan jag tipsade om i fredags. Den var så god att vi äter den två veckor i rad nu! Var det någon av er som testade den i helgen?

Utöver pizza blir det även lite pasta, pannkaka, paj, lax och rotfrukter samt fylld aubergine med lamm. Många favoriter att se fram emot! Och på lördag får jag äta svärmors mat, det längtar jag också efter!

 

Middagsmeny vecka 42:

Måndag: ugnsgratinerad aubergine med lamm

Tisdag: pizza med rötbetor och chevre

Onsdag: kesopannkaka med bacon

Torsdag: pasta med kycklingfärssås

Fredag: laxburgare med rotfrukter och citronkräm

Lördag: hos svärföräldrarna

Söndagvegetarisk paj med spenat, tomat och fetaost

 

IMG_1587-980x653IMG_4850IMG_4514-980x667IMG_0215-980x653 IMG_4268-980x653IMG_8994-980x653

 

Hoppas att ni njuter av en lugn och skön söndag vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats