Emma Barremyr

Våran lördag på stan!

Hej vänner ♥

Idag har jag, Pelle och Elsa hängt inne i stan hela dagen tillsammans med mina systrar, pojkvänner och Elsas kusin Alicia. Elsa vaknade som vanligt redan halv sex, så vi passade på att ta en morgonpromenad runt älven innan vi mötte upp de andra för frukost på hotell Plaza.

Det är lite svettigare att gå ut och äta nu när vi har en liten bebis med oss som vill bli underhållen (och spyr) hela tiden, men funkade ändå helt okej. Jag och Pelle turades om att käka, torka spyor och underhålla Elsa, och jag måste erkänna att det är himla mysigt att göra såna där grejer ändå! Allt får gärna ta lite längre tid och det gör inget om kaffet blir lite kallt o.s.v… Jag gillar det!

IMG_3445 IMG_3461

Efter frukosten var det sovdags för barnen så vi passade på att gå en sväng på stan hela högen innan vi landade hos syrran (som bor mitt i stan) för amning. Därefter pep jag och Lina ner till nya STC och körde ett gympass medan Julia och killarna hängde kvar med barnen! Jag har blivit så mycket tuffare med att lämna Elsa (även i vaket tillstånd) nu under semestern. Jag kan till och med slappna av och njuta av lite egentiden nu. Hehe!

Det var gött att träna och extra roligt med sällskap! Lina ska hänga på min löparutmaning som startar nästa måndag, så förhoppningsvis kommer vi kunna springa lite ihop framöver också, wiiieee!

Efter träningen mötte vi upp killarna och barnen igen, gick en tur till Hemmakväll där vi köpte lördagsgodis och nu har vi landat hemma i soffan igen. Jag och Elsa ska snart ta ett kvällsbad och sen är det sovdags för henne. Den här veckan har vi fått söva henne i bärsjalen varje kväll så jag tänker att hon får somna i den sen när jag fixar maten.

Det blev full fart den här oplanerade lördagen! Nu ska den avslutas lugnt här hemma med en film och lördagsgodis i soffan. Längtar!!!

 

Hur mår ni? Vad har ni hittat på idag?

Hoppas att ni tar hand om er och får en fin kväll ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats