Föräldralivet

  God morgon från Torsby

  Jag säger god morgon från Torsby idag! Vi åkte upp en sväng till mamma och pappa i fredags och har varit kvar här över helgen. Det är alltid lika skönt att komma hit och bli lite bortskämd med mammas goda mat, samtidigt som det är väldigt mysigt att få umgås och bara vara!

  Även om vi tagit det ganska lugnt känns det som att det varit full fart. Vi har hunnit med tre långpromenader, en grillkväll, lunch hos farmor och farfar, en tur till badhuset och middag på Fröknarna Fräs. Och en filmkväll igår kväll då regnet fullkomligt öste ner här. Men det är rätt mysigt med såna kvällar ändå. Fredagen bjöd ju på en varm och fin sommarkväll och dessa kontraster är något jag uppskattar så mycket!

  Elsa har passerat fyra månader och har förmodligen gått in i en ny fas nu då hon börjat sova avsevärt sämre. Eller egentligen sover hon inte sämre, men hon har börjat äta oftare på natten, och får hon bara mat sover hon gott. Så från att hon började sova hela nätter i början av semestern kan hon nu äta 2-3 gånger på en natt och sover sällan längre än 6.00 på morgonen. Jag är därför lite tröttare än vanligt just nu (har lite svårt att somna om efter nattamningen), men försöker tänka att det bara är en fas och att hon förhoppningsvis sover lite bättre snart igen!

  Trots några nätter med lite för lite sömn så känner jag mig ändå förvånansvärt pigg idag. Är så sjukt trött på nätterna och morgnarna, men dagarna funkar ändå bra! Idag är därför planen att träna lite här uppe innan vi åker hemåt igen. Vi får ju passa på när vi har så bra barnvakt 🙂

  IMG_3651 IMG_3662 IMG_3668 IMG_3645 IMG_3670

  Bilder från gårdagens middag på Fröknarna Fräs!

  Elsa somnade i bilen dit och var så trött efter badet att hon slocknade och sov sig igenom hela middagen. Det är skönt att kunna äta i lugn och ro, men samtidigt känns det så tomt när hon inte är vaken med oss. Någon förälder som känner igen sig i det? Jag kan fortfarande nästan längta ihjäl mig efter henne när hon sover och sitter bara och väntar på att få ta upp och gosa med henne. Hon är ju så självklar i våra liv nu ♥

  Hoppas att ni mår bra och har en fin söndag!

  Kram / Emma.

  2 svar till “God morgon från Torsby

  1. Elsa skriver:

   Hej Emma!
   Stort tack för en väldigt bra och välskriven blogg! Jag har provat flera av dina recept och allt har blivit jättegott! Jag ska börja studera på högskola nu till hösten och undrar om du har tips på bra mellanmål som går att ha med sig till skolan och äta på eftermiddagarna? Ibland tränar jag direkt efter skolan och om jag åker direkt hem och då dröjer det innan jag kommer hem och kan laga mat.
   Ha det bra!

   1. Emma skriver:

    Tack fina du för dina värmande ord om bloggen <3 Så glad över att höra att du gillar mina recept! Ska skriva ihop ett inägg med lite mellanmåltips, tänker att det är fler som behöver det nu när jobb och skola drar igång. Kika in snart igen så lovar jag att ha ett inlägg inom någon vecka 🙂 Kram

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.