Emma Barremyr

En måndag i Mariebergsskogen

Trots lite höstkyliga vindar bjöd måndagen på strålande vackert väder här i Karlstad. Det utnyttjade vi genom att spendera hela eftermiddagen i Mariebergsskogen tillsammans med våra fina vänner Kristin och Henrik, samt deras lilla Tilde.

Vi möttes upp lagom till lunch och började därför med att gå till Naturum för att äta lite mat och dricka kaffe. Jag gillar verkligen Naturum som fokuserar på hemlagad och närproducerad mat, och även erbjuder lite hälsosamma alternativ, som rawfoodfika. Att komma med allergier är heller inga problem!

Jag körde på en glutenfri smörgås och laxröra till lunch igår. Brödet var hembakat och så gott! Pelle beställde in köttbullar med mos och gräddsås, och även det var helt fantastiskt gott (ja jag norpade en köttbulle och provsmakade moset också, hehe).

Efter lunchen gick vi en promenad i skogen, kikade på djuren och spelade sedan minigolf. Mysmåndag med andra ord!

IMG_3495 IMG_3496 IMG_3499 IMG_3504 IMG_6504

Kristin och jag har varit kompisar sedan mellanstadiet och nu har vi en varsin liten Tilde och Elsa ♥ Hur coolt är inte det? Det är så mysigt och roligt att se de små tjejerna tillsammans! Tilde är bara ett par månader äldre än Elsa och förhoppningsvis är detta starten på en lång och fin vänskap ♥

Som avslut på det här inlägget vill jag passa på att tipsa er om Mariebergsskogen om ni har vägarna förbi Karlstad, speciellt om ni har barn med er. Det är ett himla mysigt ställe att hänga på då det finns ett gott om utbud av roliga aktiviteter för både stora och små. Restauranger, lekplatser, fina promenadstråk i skogen, badplats, minigolf, glasscafé o.s.v.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats