inspirationstories

  #emmaslöparutmaning2017 – onlinebaserat löpschema

  I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

  IMG_0113

  Nu är det nära! Om en vecka börjar jag springa igen efter över ett års upphåll från löpningen. Vi är ett helt gäng med tjejer som kommer att köra #emmaslöparutmaning2017, och jag är så sjukt pepp!

  Många verkar ha trott att löparutmaningen sker fysiskt på plats här i Karlstad, men så är det ju inte. Jag har kanske varit otydlig, men utmaningen är online-baserad, och jag kommer att skicka ut allt material via mail. Sen körs träningen på egen hand, så alla som vill kan delta!

  Idag ska jag skicka ut allt material till alla deltagare så att de får lite tid på sig att förbereda sig inför starten nästa måndag. Vill du också haka på? Det är inte för sent än så länge, jag tar emot anmälningar ända fram till den 14:e augusti, så tveka inte på att höra av dig om du är sugen på att hänga på!

  Att delta kostar 495:-. Då ingår 3 träningspass i veckan under 10 veckor, kosttips för löpare, en receptbok med hälsosamma recept, samt information om skadeförebyggande träning. Alla som deltar i utmaningen kommer även ha chans att vinna en helg i vår fjällstuga på Idre fjäll. En vinnare kommer att dras efter att utmaningen är avslutad.

  Vill ni delta eller har frågor? Anmäl er och maila till [email protected]. Märk mailet med ”emmaslöparutmaning2017”.

  >> Läs mer om utmaningen här!

   

  I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

  Kram / Emma.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.