Föräldralivet

  När jag och Pelle firade sju år tillsammans

  Tänk att jag och Pelle varit tillsammans i hela sju år nu. Så lång tid, det är ju för tusan en fjärdedel av mitt liv! Det är rätt häftigt att tänka tillbaka på alla år och allt vi gått igenom tillsammans, och hur vi växt oss starkare och närmare varandra för varje dag som gått. Pelle är min själsfrände, det kände jag redan första gången vi träffades. Jag blev så förälskad och har varit det sedan dess. Finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till den mannen! Och i år har vi blivit tre, nu har vi en underbar liten dotter tillsammans och livet kunde inte vara mer komplett 

  Vi hann inte riktigt med att fira årsdagen förra veckan och tog därför ikapp det under helgen. Lördagen bjöd på en strålande vacker kväll, så vi bestämde oss för att försöka söva Elsa i sängen innan maten (annars brukar hon sitta med oss i sin stol under middagen) för att få en barnfri kväll med god mat och tid att sitta ner i lugn och ro!

  Läggningen av Elsa gick över förväntan! Jag la mig med henne i sängen vid 18, och sen sov inom 20 minuter. Yippieee! Jag ställde babyvakten hos henne och smög sedan ner till köket för att fixa mat.

  Vi hade köpt hem lite småplock som vi dukade upp ute på altan. Det blev baconlindade dadlar, melon med parmaskinka, sallad med balsamico, ost och kex, oliver, vindruvor och marmelad. Och så lite alkoholfritt vin för att få den där känslan av att vi firade något extra!

  Det var länge sen vi satt ute en kväll och åt såhär bara vi två, så gissa om vi njöt?! Det är något speciellt med att sitta ute och äta ljumma sommarkvällar alltså ♥

  IMG_2901 IMG_2929 IMG_2905 IMG_2904 IMG_2907 IMG_2908 IMG_2909 IMG_2910 IMG_2917 IMG_2918 IMG_2920 IMG_2923 IMG_2924 IMG_2932

  Är så gott med sånt där småplock alltså!

  Kvällen avslutades sedan med en varsin tekopp och bananchips framför filen ”En dag i livet”. Rekommenderas om ni inte sett den!

   

  Kram / Emma.

  4 svar till “När jag och Pelle firade sju år tillsammans

  1. Hanna skriver:

   Vilken härlig middag, och grattis till era 7 år tillsammans! På vilket sätt visste du att Pelle var din själsfrände första gången ni sågs? Hur vet man när man träffat rätt? Vet man det bara? Och om man är osäker på den man dejtar innebär det att det inte är rätt då? Jag förstår att det finns olika vägar till kärlek, men jag tycker bara att är svårt att veta hur det ska kännas och vara, vad man bör förvänta sig, hur det ska vara? Hoppas du förstår lite hur jag tänker, hade varit kul att höra din syn på det 🙂

   Kram!

  2. Hanna skriver:

   Vilken härlig middag, och grattis till era 7 år tillsammans! På vilket sätt visste du att Pelle var din själsfrände första gången ni sågs? Hur vet man när man träffat rätt? Vet man det bara? Och om man är osäker på den man dejtar innebär det att det inte är rätt då? Jag förstår att det finns olika vägar till kärlek, men jag tycker bara att är svårt att veta hur det ska kännas och vara, vad man bör förvänta sig, hur det ska vara? Hoppas du förstår lite hur jag tänker, hade varit kul att höra din syn på det 🙂

   Ha en fin dag!

  3. Linda Assarsson skriver:

   Tokälskar småplocksmat 🙂
   Detta såg ju galet gott ut!
   Stort grattis till er!

  4. mari skriver:

   Mysigt och grattis till er <3

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.