Allmänt

  Kom igång med löpningen med #emmaslöparutmaning2017

  I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

  IMG_0113

  Efter graviditeten har jag fått en rejäl nytändning i träningen. Det är så roligt att vara igång igen och jag njuter av att ha kroppen och friheten att röra mig som jag vill tillbaka. Motivationen är på topp och det känns fantastiskt att ny ha ett nytt träningsmål att jobba för – en stark mammakropp som orkar med vardagen med Elsa!

  Styrketräningen är jag igång med sen några veckor tillbaka och jag njuter mer än någonsin av mina timmar i gymmet! Fokus just nu är uppbyggande styrka för att stärka kroppen från insidan och ut, för att senare kunna lyfta tyngre och köra mer tuffare träning igen!

  Nu är nästa mål att komma igång med löpningen och jag är så sjukt PEPP på det! Ni som hängt här ett tag vet ju hur förälskad jag är i just löpning och allt vad det innebär ♥

  I samband med att jag själv börjar springa igen efter graviditeten tänkte jag dra igång en löparutmaning så att ni också kan hänga på om ni vill. På så vis kan vi göra det tillsammans och samtidigt peppa varandra! Jag kommer under utmaningens gång regelbundet skriva om och uppdatera er om hur det går för mig här i bloggen och på Instagram, och under hashtag #emmaslöparutmaning2017 kan ni också dela med er, eller kommentera här i bloggen.

  Vi kör igång med utmaningen den 14:e augusti och att delta kostar 495:-. Då ingår 3 träningspass i veckan under 10 veckor, kosttips för löpare samt information om skadeförebyggande träning. Alla som deltar i utmaningen kommer även ha chans att vinna en helg i vår fjällstuga på Idre fjäll. En vinnare kommer att dras efter att utmaningen är avslutad.

  Träningspassen kommer att bestå av två löppass och ett styrkepass i veckan. Löppassen kommer till en början vara korta och lätta för att vi ska få en lugn och säker start. Tiden vi springer kommer sedan att öka vecka för vecka för att kroppen ska belastas med nya utmaningar, och efter 10 veckor är tanken att vi ska kunna springa 45 minuter i sträck utan att stanna. Det klarar alla som följer programmet, oavsett om man sprungit tidigare eller inte, jag lovar! Styrkepassen är korta och intensiva med fokus på övningar som stärker löparkroppen och minskar risken för skador!

   

  Utmaningen passar dig som:

  >> Vill komma igång igen efter en graviditet (tidigast fyra månader efter förlossning vid förutsättning av en frisk graviditet och komplikationsfri förlossning + viktigt att magmusklerna läkt ihop och att du hittat aktiveringen + knipet igen innan du börja jogga)

  >> Vill komma igång igen efter ett uppehåll

  >> Som aldrig sprungit tidigare, men som vill komma igång på ett säkert sätt

   

  Vill ni delta eller har frågor? Anmäl er och maila till [email protected]. Märk mailet med ”emmaslöparutmaning2017”.

  Allt material kommer att skickas ut en vecka innan start så att ni har god tid på er att förbereda er inför starten.

   

  I samarbete med mitt eget företag PT by Emma.

  Kram / Emma.

  2 svar till “Kom igång med löpningen med #emmaslöparutmaning2017

  1. Tina Strömberg skriver:

   Hej!
   Är kursen full eller har du plats för en som vill lära sig springa??
   Med vänlig hälsning, Tina

   1. Emma skriver:

    Det finns platser kvar, så det är bara att maila mig om du är sugen att hänga på! 🙂

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.