Allmänt

  Det viktiga i livet ♥

  Hej vänner ♥

  Det har varit en tuff vecka och för tillfället känner jag mig otroligt sliten och tung i hjärtat. Jag har så mycket fint i livet att vara glad för, men samtidigt känner jag mig så otroligt ledsen just nu. Det börjar sjunka in att min morbror faktiskt har gått bort. Att cancern tog hans liv. Att mina kusiner har förlorat sin pappa, morfar sin son och mamma sin bror. Det gör så jävla ont!

  Vi har fått en hemsk påminnelse om hur skört och orättvist livet är. Hur fort allt kan förändras. Det får mig att tänka på hur oviktigt allt ytligt här i världen är. Hur viktigt det är att ta hand om varandra, vårda relationer och spendera tid med de man älskar.

  Familj och vänner är ändå det som i slutändan är det allra viktigaste för mig, och därför är jag otroligt glad för den här torsdagen, som spenderats tillsammans med syrran, två barndomskompisar från Torsby och våra småttingar. Vi har alla fyra fått en varsin liten bebis inom loppet av ett år och idag var första gången vi sågs alla fyra med våra bebisar. Elsa var sista ungen ut och det är så häftigt hur livet har förändrats för oss under året som gått. Så trots sorgen och mitt tunga hjärta har vår mammabebisträff livat upp och gjort den här torsdagen så mycket ljusare.

  Jag tog en promenad bort till Lina under förmiddagen och sedan spenderade vi dagen att äta scones till lunch, prata ikapp om livet här och nu och såklart massa bus och gos med alla ungar ♥

  IMG_1913IMG_1880IMG_1882IMG_1883IMG_1884IMG_1888IMG_1890IMG_1897IMG_1903

  Avslutar det här inlägget med en bild på min lilla Skrålla som ligger och chillar lite, hon är ändå den som livar upp mina dagar allra mest, älskade unge

   

  Ta hand om er själva och varandra!

   

  Kram / Emma.

  6 svar till “Det viktiga i livet ♥

  1. Mari skriver:

   Usch, jag beklagar!! <3 Alla tankar till er!

  2. Ellinor skriver:

   När livet känns som tyngst är det viktigt att ändå släppa igenom ljusglimtarna så som du gjort och faktiskt låta dessa ta störra plats än mörkret som annars har lätt att breda ut sig. Fint att finna tröst hos nära och kära <3
   Önskar er en fin fredag och helg! Ta hand om varandra!

   1. Emma skriver:

    Tack för dina uppmuntrande ord Ellinor <3 Stor kram till did!

  3. Yvonne skriver:

   Det är ändå ganska fint att glädje och sorg går hand i hand. Jag förlorade min pappa i våras, och det var såklart jättesorgligt även om min pappa var gammal och dement och jag tror att han levde ett liv han inte önskade längre. Men under en veckas tid satt jag, mina syskon och mamma på sjukhuset och vakade och vi kom varandra så nära igen. Alla barndomsminnen som kom upp… det blev ändå något fint av det hela, så som man vill att ett gammalt liv ska få sluta , omgiven av familjen. Jag skulle såklart önska att pappa levde och var frisk, men när det är som det är skulle jag inte vilja vara utan tiden vi fick med honom den sista veckan. På begravningen spelades ”strövtåg i hembygden” och i fredags spelades den på mina barns skolavslutning. Som sagt, glädje och sorg går hand i hand.
   Ta hand om dig och familjen!

   1. Emma skriver:

    Åh, stor kram till dig <3 Blir alldeles rörd och gråtig av det du delar med dig av. Glädje och sorg går verkligen hand i hand! tack för att du delar med dig <3

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.