lifestories

  Årets första trädgårdspyssel

  Hej mina vänner ♥

  Idag fick jag äntligen tid för lite trädgårdspyssel. Åååh, SOM jag längtat!

  Trädgården har blivit helt bortprioriterad sedan Elsa föddes. Jag har numera fullt upp med min lilla bebis, dagarna bara flyger förbi och när jag väl haft en stund över har jag helt enkelt prioriterat annat (typ bloggen, hihi). Vädret har väl inte heller varit någon höjdare, så det har mest blivit att vi varit inne och myst här hemma bortsett från våra dagliga promenader.

  Idag var vädret perfekt för att vara ute med en liten bebis. Det var mulet samtidigt som värmen svepte in under eftermiddagen. Luften var alldeles ljuvlig, så jag packade in Elsa i bärsjalen, grabbade tag i mina trädgårdsredskap, plockade med mig mina nyinköpta fröer och satte sedan igång med mitt pyssel i odlingslådorna.

  IMG_1187

  Elsa satt insvept i bärsjalen, där hon sover gott flera timmar om dagen just nu!

  IMG_1188

  Trädgårdspyssel alltså! Så otroligt avkopplande och mysigt ♥

  IMG_1184

  Dill, romansallad, morötter, spenat och gräslök planterades i våra odlingslådor i år!

  IMG_1189

  Längtar så tills det är dags att skörda. Det är ju så lyxigt med hemodlat!

  IMG_1193 IMG_1196

  Och trädgårdsarbetet blir ju dubbelt så mysigt med sällskap på magen! Min lilla bebis ♥

  IMG_1203

  Åh, känslan av att kunna gå barfota i foppisar är ju alldeles underbar!

  IMG_1197

  I skogskanten har rabarbern börjat komma upp!

  IMG_1200

  Wiiieee, hallonhäcken, den växer så det knakar!

  Och den här värmen verkar vara här för att stanna några dagar, så underbart! Jag hoppas på att få tiden till att åka och köpa lite växter till trädgården. Just nu har vi inga blommor alls, så nästa gång jag trädgårdspysslar blir det plantering av växter som står på tur! Längtar!!!

   

  Kram / Emma.

  2 svar till “Årets första trädgårdspyssel

  1. Charlotte skriver:

   Hej!

   Var har du köpt din bärsjal? Den ser mycket bättre ut än den jag har (som är alldeles för varm..) till min lilla son.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.