lifestories

  Måndag

  Hej kompisar ♥

  I morse vaknade jag upp till ett gråmulet snöslask, vilket fick mig att bara vilja dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Vart tog våren vägen liksom? Men det är ju bara mars, så dessa väderbakslag är bara att räkna med ett tag till. Vi får helt enkelt passa på att njuta av de soliga vårdagarna när de väl är här, så tar vi oss igenom dessa gråa dagar med, ellerhur?

  Som tur var hade jag en tid att passa, så istället för att dra täcket över huvudet studsade jag upp och käkade frukost, fixade mig lite och åkte sedan hem till syrran som jag lovat barnvakt under förmiddagen. Att få vara barnvakt och mysa med systerdotter lyser upp vilken grå dag som helst ju!

  Lina och hennes lilla familj har köpt hus alldeles i närheten av oss här ute på Hammarö, och i juni blir vi så gott som grannar. Alltså fatta vilken dröm! Här går vi hemma och är föräldralediga båda två och kommer bo alldeles i närheten av varandra. Det ska bli så mysigt!!!

  Och nu ska de alltså sälja lägenheten inne i stan. Så medan Lina fick besök av en fotograf som fotade lägenheten fick jag agera barnvakt och ta en promenad runt älven med Alicia i barnvagnen. När jag sedan kom tillbaka hade Lina fixat fika till oss och dukat upp bordet med majskakor, ost, bananmuffins, apelsinklyftor och kaffe/ te.

  En alldeles fantastisk start på veckan trots det gråa vädret måste jag säga!

  IMG_0189 IMG_0193 IMG_0195

   

  Nu sitter jag hemma och jobbar lite framför datorn under eftermiddagen! Tröttheten small precis till så jag ska alldeles snart stänga ner datorn för dagen och istället tappa upp ett varmt bad som jag ska sjunka ner i och njuta av samtidigt som jag tänkte göra lite andningsövningar inför förlossningen. Den avslappnande träningen är ju så viktig!

  Hoppas att ni har en fantastisk måndag och gör det bästa av den trots det gråtrista vädret. Skickar över massa kärlek och energi till er alla ♥

   

  PS. Vinnarna i utlottningen av Multienzym GO är presenterade i fredagens inlägg och kontaktade via mail. DS.

   

  Kram / Emma.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.