Ekologisk hud- och hårvård

  En må-bra-stund för mig

  Hej vänner ♥

  Idag har solen äntligen kikat fram efter flera veckors frånvaro. Det känns som om vi varit omgivna av ett totalt mörker de senaste veckorna och tänk vilken energi ljuset sprider – efter lunch gav jag mig ut på en promenad i skogen och kände mig sedan genast mycket piggare än vad jag gjort på länge!

  När jag kom hem igen fyllde jag upp badkaret, satte på lugn musik, kokade te och mixade ihop en bananglass till mellanmål som jag kröp ner i badet med.

  Sen njöt jag bara! Mumsade på den goda glassen, kände det varma vattnet värma min frusna kropp, blundade, andades, vaggades med av den lugna musiken och bara var i stunden där och då ♥

  img_7360

  Glassen mixade jag ihop på 1 frusen banan, 1 färsk dadel och en nypa vaniljpulver. Toppade med nötgranola och fick sedan världens godaste glassbägare till mellis. Mums!

  Teet från Friggs kom i ett pressutskick för ett tag sedan, men det är inte förrän nu som tesuget kommit tillbaka och jag har kunnat testa det. Friggs har under hösten lanserat ett gäng ekologiska örtteer och av alla smaker är äpple, kanel och hibiskus min favorit ♥

  img_7355 img_7357

  Passade också på att lägga en ansiktsmask och skrubba kroppen lite när jag ändå satt i badet! Lite vardagslyx sådär ♥

  Nu ska jag klä på mig och sedan åka till syrran och Martin på middag och ”Bonde söker fru-mys”.

  Ha en fin kväll underbara ni!

   

  Kram / Emma.

  10 svar till “En må-bra-stund för mig

  1. Mari skriver:

   Inte alls dumt. Så välbehövligt vissa stunder. kramar

   1. Emma skriver:

    Ja verkligen välbehövligt 🙂

  2. ISA skriver:

   åh men gud så välbehövligt sånt där är! kände mig nästan som en ny person idag bara för att det var sol & INTE regn. Tänk vad mycket det kan göra 🙂

   1. Emma skriver:

    Ja solen gör verkligen under såhär års 🙂 Man får passa på att njuta av varje liten stråle och sedan liva upp vardagen bäst det går resten av tiden 🙂 Kram

  3. Cecilia skriver:

   Härligt med lite ”spa-time” Jag älskar Maria Åkerbergs produkter , har också kroppsskrubben hemma 🙂

   1. Emma skriver:

    Ja sånt borde man unna sig oftare 🙂 Älskar också MÅ, de har de bästa produkterna 🙂

  4. Janina skriver:

   Vad härligt med må-bra-stunder. Jag tog själv en lång dusch igår, schamponerade håret extra länge och la min favorit ansiktsmask efteråt och smörjde in hela kroppen. Behöver ha såna stunds oftare och din ser otroligt härlig ut! Ska definitivt testa Friggs nya téer 🙂

   1. Emma skriver:

    Åh, vad fint att du unnade dig själv det 🙂 Precis som du säger är det något man borde göra oftare 🙂

  5. Sandra skriver:

   Hej! Jag är nyfiken på yrket som PT och undrar om du skulle vilja skriva ett inlägg om det? Hur och var utbildade du dig? Är du nöjd med den utbildningen? Hur visste du att du ville jobba som PT? Hur vet man om man passar som personlig tränare? Jag velar fram och tillbaka om jag ska ta tag i det för att få arbeta med min hobby, men vilka egansker behöver man som person? Många frågor! =)

   1. Emma skriver:

    Fixar ett inlägg 🙂

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.