Emma Barremyr

PERSONLIG TRÄNING ELLER PT ONLINE

Hej vänner ♥

Sedan 2013 när jag startade upp min verksamhet har jag hjälpt över 200 kvinnor och män till en hälsosammare livsstil via personlig träning och PT-online. Det känns sjukt overkligt att tänka på det, men det är sant! Det är och har varit så otroligt roligt och jag vet inte vart tiden tagit vägen? För mig är det helt magiskt att jag fått vara en del i dessa människors liv. Jag ser ofta hur mina klienter utvecklas både fysiskt och mentalt, och många inser hur mycket mer än bara träning och kost hälsa faktiskt är. Och det är precis det jag brinner så mycket för – att få coacha och vara en del i mina klienters väg till hälsa, balans och välmående! Det är så himla stort och jag är oändligt tacksam för de relationer jag fått!

Jag har aldrig jobbat med några extrema metoder eller pekpinnar, utan mitt största mål som PT är att få människor att må bättre och att ta hand om sig själva. Jag vill förmedla balans, få människor att tänka långsiktigt och den viktigaste insikten många får är att det är dem själva som påverkar hur de mår och hur deras liv ser ut. Alla är vi olika och mår bra av olika saker, därför är mitt jobb att vägleda varje kund till vad just hen mår bra av!

Jag finns på plats som personlig tränare hos STC i Karlstad, men PT-online är också en stor del av mitt företag som jag älskar av hela mitt hjärta! Det är så roligt att kunna följa och coacha klienter online, det ger mig en större möjlighet att nå ut till fler personer!

Är du intresserad av att träna med mig? 

Just nu har jag ett gäng platser tillgängliga för dig som vill köra PT i gymmet, men även för dig som vill ha en PT-online. Jag söker dig som vill jobba långsiktigt eller kortsiktigt med din hälsa. Tveka inte att höra av dig om du behöver in hjälp ♥

Läs mer om Personlig Träning här!

Läs mer om PT-online här!

DSC_39451-980x652

FotoCaroline Dahlén

 

Läs utvärderingar från flera nöjda kunder här!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Jag vet att jag tänkt på detta tidigare, att köra PT-online tillsammans med dig.
    Känner att jag sedan en tid tillbaka helt saknar inspiration för träningen. Visst går jag fortfarande till gymmet – jag vill träna! Men när jag väl är där så tappar jag lusten helt och gör övningar mest på slentrian. Har hittat tillbaka till yogan igen och kör nu några pass i veckan, vilket passar mig för tillfället. Tänker att jag skall komplettera med löpning som jag också saknar, men ”i morgon”. Ja, du hör ju. Skulle verkligen behöva lite ny inspiration och spark i baken. Skickade in en intresseanmälan till dig. Kanske är jag sent ute och höstens platser är redan fulla, men då får jag snällt vänta på min tur 😉

stats