Allmänt

  VILOHELGEN!

  Hej vänner ♥

  Den här helgens vila har varit så otroligt välbehövlig. Igår hängde vi i soffan ungefär hela dagen, förutom ett avbrott för en löptur innan lunch och sen en tur till affären på kvällskvisten för att handla middag. När vi vaknade på lördagsmorgonen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra av dagen, och det blev inte mycket gjort, men sådana ”lata” dagar behövs verkligen ibland. Jag blir så lätt rastlös av att bara hänga i soffan, men försöker då intala mig att det är okej och framför allt viktigt att ha lite tråkigt ibland.

  Idag tog jag sovmorgon ända till 8.00 och mötte då Pelle i hallen som precis kom in från en 2 timmars lång löptur. Igår kväll övervägde jag ett tag om jag skulle följa med på morgonlöpning, men valde att prioritera sömnen den här gången. Vissa gånger är den faktiskt viktigare än att springa…. och det kändes som ett klokt val när jag äntligen vaknade utvilad full av ny energi idag (kändes som det var länge sedan jag vaknade utvilad)!

  Under förmiddagen hade vi bokat in en frukostdejt med mamma och pappa, som var på Putte i Parken och lyssnade på Europe igår kväll och sov kvar på hotell över natten. Så efter lite morgonfix hemma begav vi oss in till stan för att njuta av en underbar frukostbuffé tillsammans med dem ♥

  Hembakat bröd, ägg, kaviar, ost och marmelad, lax, gurka, tomat, paprika, jordgubbssmoothie, filmjölk med russin, pumpakärnor, riven kokos, hackad mandel och solroskärnor, vatten och flera koppar kaffe!

  Underbart och så njutbart! Frukost är livet hörnni ♥

  IMG_5496 IMG_5497 IMG_5499

   

  Hoppas att ni mår bra och tar hand om er i helgen sötnosar ♥

   

  Kram / Emma.

  8 svar till “VILOHELGEN!

  1. josse skriver:

   Är det glutenfritt bröd? Tycker det glutenfria bröden på hotell kan vara riktigt tråkiga, men detta såg ju jättegott ut!

   1. Emma skriver:

    Nej tyvärr inte glutenfitt 🙁 Tog glutenzym från helhetshälsa som jag brukar göra när jag ska äta något med gluten. Funkar riktigt bra 🙂 http://clk.tradedoubler.com/click?p(70363)a(2287292)g(17349432)url(http://www.bodystore.com/glutenzym-60-kaps?q=glutenzy)

  2. Frida skriver:

   Åh vilken drömmig start på dagen. Såg riktigt gott ut!

   1. Emma skriver:

    Ellerhur! Drömstart deluxe, älskar hotellfrukost 😀

  3. Mari skriver:

   Mm, sådana dagar behöver en verkligen. Härligt fina du!

   1. Emma skriver:

    Mmm, verkligen superviktigt att få såna dagar ibland 🙂

  4. Ellen skriver:

   Vilken härlig frukost! 😀

   Jag har en fråga till dig Emma. Min mage reagerar på bönor väldigt mycket, jag blir väldigt gasig och det luktar väldigt illa. Kikärtor går mycket bättre så det kan jag äta. Jag är så nyfiken på den goda vegetarisk kosten men magen sätter käppar i hjulet för mig 🙁 Tror du att tofu kan fungera för mig även om det är gjort på sojabönor? Jag ser att du äter det ibland, men har du tagit de här tabletterna innan det, eller kan du äta tofu ändå? Jag tycker som sagt att tofu verkar gott och vill gärna testa, men först vill jag höra om du tror det funkar 🙂

   Tacksam för snabbt svar!
   Mvh Ellen

   1. Emma skriver:

    ja den frukosten var underbar 🙂 Jag förstår dig precis då in mage reagerar lika med både gaser och uppsvälldhet. Kikärtor kan jag oftast äta utan problem precis som dig, medan bönor funkar sämre. Tofu har också alltid funkat och ska inte reta magen på samma sätt som vanliga bönor gör. Jag äter det utan tabletter då! testa och se hur din mage reagerar! Önskar dig lycka till. Kram

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.