Emma Barremyr

3 saker jag ser fram emot den här veckan

God morgon ♥

Ännu en helg har passerat och framför oss ligger en magisk och orörd junivecka. Det är något speciellt med måndagar kan jag tycka! Känslan av alla möjligheter och saker att se fram emot som kommer med en ny vecka är underbart och den här veckan är det tre saker som jag ser fram emot extra mycket!

>> Mina morgonpromenader! Jag har äntligen kommit in i en fas igen då jag lyckas komma ut en stund direkt på morgonen och jag bara älskar det. Att få vakna till i skogen, vara en stund för mig själv, njuta av nuet, frisk luft och rörelse! Aaaah, bästa starten på dagen!

>> Livet efter dig på bio! På fredag är det ÄNTLIGEN dags för biopremiären av min favoritbok som blivit film. Har du missat ”Livet efter dig” kan du läsa mer om det här! På fredag blir det alltså biodate med min älskling ♥

>> Nytt jobbuppdrag! Jag tror inte att jag berättat det, men jag har fått ett nytt litet extrajobb som personlig assistent. Tyvärr kan jag inte berätta så mycket mer eftersom jag har tystnadsplikt, men jag ser så mycket fram emot detta! Det är ett jobb som kommer innebära träning, friluftsliv och annat kul med en person som är i behov av hjälp i vardagen!

IMG_4926IMG_2289

 

Vad ser ni fram emot den här veckan?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Christine Reimer

    Ser fram emot filmen – har tänkt gå på fredag. Boken av sträckläsning. Började läsa första semesterdagen förra året har jag för mig och jag läste och läste. Minns att jag släckte lampan kl 02.22 – kunde inte sluta läsa. Jag släcker tidigt annars.

  2. Ellinor

    Vilken härlig start på dagen och veckan att fokusera på tre positiva saker som göra livet lite extra fint!
    Stort grattis till nya jobbet. Det låter som om du ser fram emot detta och är väldigt glad, vilket är glädjande.

    Själv ser jag fram emot semester på onsdag. 10 dagar i södra Frankrike tillsammans med min <3 Vi flyger till Toulouse för att kolla på Sveriges match mot Italien. Därefter tar vi några dagar på oss att bila längst med kusten och Provence för att slutligen parkera i Nice där ännu mera fotboll väntar. Det skall bli underbart att komma iväg! Både att få tid tillsammans med också med allt fint och roligt som väntar.

    Önskar dig en fortsatt fin vecka!

    1. Emma

      Ja att fokusera på det positiva ger alltid ny energi och är en bra start på dagen och veckan 🙂 Vad underbart att du får semester redan imorgon. Är lite avis på din resa faktiskt, ni kommer få det underbart! Var rädda om er och njut allt ni kan! KRAM <3

stats