Emma Barremyr

Recept på glutenfria majsvåfflor med raw glass, jordgubbssås och banan

God morgon ♥

I måndags blev jag sådär himla sugen på våfflor att jag bara var tvungen att ställa mig och grädda några stycken. Det hela resulterade i ett uppdukat bord med nygräddade våfflor, raw glass, jordgubbssås och skivad banan till lunch!

Det är nog det allra bästa med mina dagar då jag jobbar hemifrån – alltså alla goda och lyxiga luncher jag bjuder mig själv på! Älskar det ♥

Våfflorna blev kanske inte sådär superfrasiga eftersom de innehöll ägg, men däremot proteinrika, mättande och smakmässigt – jättegoda!

Kan tipsa om våfflorna till helgens frukost eller kanske till påskbrunchen? Annars perfekt som picknickmat, matlådemat eller som lunchmat!

IMG_3648 IMG_3654 IMG_3655 IMG_3660

Ingredienser (4 våfflor):

1 dl majsmjöl

2 tsk fiberhusk

1 tsk bakpulver

1/2 tsk salt

1 krm vaniljpulver

30 gram smält kokosolja

1 dl kallt vatten

2 ägg

Blanda ihop alla ingredienser och grädda i våffeljärn. Använd gärna lite extra kokosolja när du steker för att inte våfflorna ska bränna fast!

Jordgubbssås: mixa runt 20 jordgubbar med två färska dadlar!

Servera våfflorna med skivad banan, jordgubbssås och glass ♥

IMG_3670IMG_3663 IMG_3667

 

Njut av onsdagen fina ni 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar till Emma Avbryt svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats