Allmänt

    Söta raw blåbärs- och kokosfudge

    IMG_9657

     

    Hej vänner ♥

    Jag har de senaste veckorna fått dille på hemgjorda fudge!

    Raw fudge.

    Ljuvliga små bitar sötade med daldar som ger precis den härliga och sega konsistens en fudge ska ha!

    Mmhmmm…. ♥

     

    IMG_9659

     

    Senaste tillskottet till min lilla fudgefamilj blev dessa söta små blåbärs- och koksfudge!

    Perfekta små godbitar fyllda med nyttigheter och fin energi ♥

    Vi brukar käka ett par bitar som efterrätt på lunch/ middag. De är utmärkta för att stilla det där lilla sötbegäret som infinner sig efter maten! De är också goda som en del av mellanmålet eller till fikastuden, som fredagsgodis eller kvällssnacks!

    När behöver du en liten söt fudge?

     

    IMG_9662

     

    Ingredienser:

    Kör alla ingredienser i en mixer. Lägg matfolie i en låda och tryck i smeten. Toppa med kokos, sätt på locket och ställ in i frysen ett par timmar. Ta sedan ut skär i bitar. Servera genast eller ställ in dem i frysen igen och ta fram vid behov!

     

    IMG_9665

     

    Missa inte mina andra hemgjorda fudge!

    Raw lakritsfudge

    Raw jordnötsfudge

     

    IMG_9666

     

     

    Hoppas ni gillar dem och att ni får en alldeles underbar fredaf!

    Njut av tiden här och nu mina vänner ♥

     

     

    Kram / Emma.

    10 svar till “Söta raw blåbärs- och kokosfudge

    1. Måste testa detta! Har redan gjort två omgångar av din jordnötsfudge, och alltså, TACK för det receptet. Helt himmelsk:-)

      1. Emma skriver:

        Åh, vad glad jag blir! Så kul att du gillade dem 🙂 Hoppas du gillar den här varianten också! Kram

    2. ISA skriver:

      Men mumma! så söta också 🙂

      1. Emma skriver:

        Hihi, tack 🙂

    3. marie skriver:

      Jag gjorde din jordnötsvariant igår kväll, och jösses vilken god smet! 🙂
      De som står i kylen nu ska bjudas på kalasets godisbord imorgon kväll!

      Måste testa denna variant framöver också 🙂

      Kram på dig!

      1. Emma skriver:

        Kul att du gillade dem 😀 Hoppas det blev en fint kalas med mycket gott! Kram

    4. Minna skriver:

      men oj såååå gott!

      Dessa vill jag göra till adventsfikat i jul. Ditt senaste inlägg fick mig att vakna upp och upptäcka att det snart är december!! Hur mysigt??

      1. Emma skriver:

        Att det snart är december gillar vi, jättemysigt ju och det är snart dags att börja med julbaket! Hoppas du gillar fudgen! Kram

    5. Lovisa skriver:

      Hej!
      Låter supergott!! Tror du att det fungerar att byta ut kokossmöret mot kokosolja istället? Och bör mängden vara densamma då? Sedan undrar jag också om du använde färska blåbär, eller om det går bra att använda frysta?

      1. Emma skriver:

        Hej 🙂 Det borde funka att byta ut till kokosolja, men då minska ganska kraftigt på mängden, kanske 2 msk eller liknande. Frysta blåbär funkar utmärkt, men låt dem tina innan du använder dem! Lycka till och hoppas de smakar! Kram

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte.