Fika

  Kokos- och ananaschiapudding!

  Hej mina solstrålar ♥

  Puh! Det är riktigt varmt här uppe på fjället för tillfället och min skidtur tidigare idag var den varmaste skidturen jag varit med om. 15 grader stod termometern på uppe vid stadion och den där vallatejpen jag hyllade så mycket härom dagen funkade inte riktigt i denna värme. Haha, visst hade jag fäste, men GLIDET det fanns inte! Spåren var så blöta och de där 15 km jag hade tänkt mig blev till slut bara 5 km – mer orkade jag inte då jag slet allt vad jag hade för att ens komma framåt.

  5 km fick alltså räcka för idag och jag tänker att dessa 5 km är bättre än ingenting! Jag gjorde så gott jag kunde och det räcker gott och väl. Tänk på det ni också, klanka inte ner på er själva för det ni inte gör, utan hylla er själva för det ni faktiskt gör! En viktig lite påminnelse!

  Till stugan kom jag svettig och glad. Ännu gladare blev jag när jag kom på att det väntade en chiapudding på mig i kylskåpet. Den smakade så bra i solskenet på balkongen!

  Mmmmmh!

  IMG_6135

   

  Ingredienser:

  • 1 näve hackad ananas
  • 1/2 dl kokosmjölk
  • 1 msk chiafrö
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 live näve hackade salta jordnötter/ 1 msk jordnötssmör

  Stavmixa ananas och kokosmjölk. Häll sedan i chiafrö och vaniljpulver och blanda väl. Låt svälla minst 20 minuter och ät sedan med hackade jordnötter/ jordnötssmör.

   

  IMG_6133

   

  Denna måste ni testa!!!

   

  Hoppas ni får en fin tisdagskväll ♥

   

  Kram / Emma.

  Ett svar till “Kokos- och ananaschiapudding!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.