Idre 2015

  Hej från fredag!

  Hej solstrålar ♥

  Det ekar ganska tomt på inlägg här, jag vet, men snart är jag tillbaka som vanligt igen – bara några semesterdagar kvar 🙂

  Idag har det gått i ett och enda stunden vi varit inne var för att byta om lite snabbt. Solen har skinit och det har varit helt fantastiskt väder, och jag är så tacksam för dessa dagar som är och har varit!

  I morse började vi med frukost på PW kök och bar som vår stuga ligger granne med. Perfekt att gå raka vägen från sängen till frukostbordet och få allt serverat (hälsar hon som gör frukosten varje dag, haha)!

  Efter frukosten var det raka vägen ut i backen som gällde och sedan nästan två och en halv timmes åkning non stop i jättefina backar. Därefter hem till stugan för att svira om till längdskidor för att hinna njuta lite i spåren runt fjället innan de blev alldeles för mjuka i värmen (termometern vid stadion stod på 15 grader). Jag och Pelle fick ihop 1 mil och kom sedan perfekt till grillning i backen som resten av gänget förberett!

  I vanliga fall brukar jag äta korv som alla andra, men eftersom det var hopplöst att hitta en bra korv med hög kötthalt utan lök (lök är inte tillåtet under FODMAP-behandling) fick det bli laxburgare i hembakat bröd för min del. De där frallorna <– (klick) som jag bakade funkar bra till mycket 🙂

  Efter lunchen fortsatte dagen i backen någon timme till innan vi slutligen landade på Charlies uteservering för afterski i solskenet. Nu har vi badat bastu och jag snart iväg på filébuffé på Värdshuset.  Det blir en perfekt avslutning på en riktigt fin dag!

  Och så tre bilder på det!

  6-6 4-10 2-39

   

  Trevlig helg vänner ♥

   

  Kram / Emma.

  10 svar till “Hej från fredag!

  1. Linn skriver:

   Hej,
   Vad använder du för solskydd till ansiktet ? Tack för en jätte härlig blogg!

  2. Charlotte skriver:

   Vad kul att se att du också är i Idre 🙂 är helt underbart här uppe 🙂

   1. Emma skriver:

    Ja det var verkligen magiskt!!! Älska fjällen 😀

  3. Alexandra skriver:

   Vila och njut av varenda sekund av ledigheten, fina Emma!

   Bara hälsosamt att blogginläggen är av glesare inslag under din semester som du är väl värd!

   Stor kram!

   1. Emma skriver:

    Tack <3 Massa kramar!

  4. Mari skriver:

   Så fint du haft det. Magiskt =)

   1. Emma skriver:

    Jaaa! Älska fjällen 😀

  5. Elin skriver:

   Hej!
   Kommer imorgon för första gången träffa en dietist som ska leda in mig i FODMAP-världen, efter år av magproblem.
   Jag, som älskar mat, variationen med mat, det sociala med mat och ja… allt.. blev så glad när jag hittade denna bloggen, då du nu kör FODMAP.
   Hoppas på fler recept och pepp framöver! 🙂

   1. Emma skriver:

    Vad skönt att äntligen få hjälp, hoppas du blir bra 🙂 Och kika in här så ska jag dela med mig av mina recept så att du kan fortsätta att njuta av god mat 🙂

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.