Emma Barremyr

Sportbh i funktionsmaterial för amning (med rabattkod)

Hej vänner ♥

Det råder babyboom! Många är gravida eller nyblivna mammor och jag tycker det kryllar av bebisar överallt. Bara idag ska jag besöka en av mina närmaste vänner som precis har fått en liten flicka. Den tredje kompisen i gänget som blir mamma!

Jag tänkte att vi ska prata om det här med amning och träning. Nu har jag själv inga erfarenheter kring det eftersom jag aldrig varit gravid, men har hört från kunder och andra i min närhet som fått barn att vanliga sportbehåar inte är en bra lösning när barnet vill äta. De vanliga sportbharna i bomull är oftast för små och känns obehagliga när en bli svettig eftersom de transporterar bort fukt så dåligt. Just materialet är ju otroligt viktigt när det kommer till träning för att en ska få en skön känsla!

boob_m9310black_s15_3

 

En sportbh med amningsfunktion har länge varit efterfrågat och nu är den här – en amningsbh för sport i funktionsmaterial som tagits fram på ren kundrequest från aktiva kvinnor, som både vill kunna träna och amma. Boob design är tillverkaren och namnet är Fast food sportbh. Det vanliga är att börja komma igång med träningen igen efter ungefär två månader efter förlossning och sen väntar ungefär 7 månader med amning. För dig som vill ha en skön känsla under dessa dagar finns alltså nu en helt ny amningsbh som transporterar bort fukten och har en snygg design!

Som en liten present vill jag och Boob ge alla nyblivna mammor eller mammor to be en rabattkod som gäller på ett helt köp i Boobs webshop!

Varsågoda 🙂

Rabattkoden ”BOOB-SPORTSBRAEVENT” ger er 15% rabatt på ett helt köp i Boobs webshop (ej reavaror) fram till 31 mars 2015.

Passa på att kika in hos Boob och få rabatt! Unna dig själv om du går i väntans tider, precis fått en liten eller om du har en vän, syster eller sambo som behöver. Mamman är också viktig!

 

boob_m9310black_s15_8

 

Inlägget är ett samarbete med Boob.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Hej Emma! Tack för en superblogg!

    Vad tråkigt med din ibs men bra att du har hittat en lösning! Jag har fått reda på att jag med har ibs och startade precis lowfodmap, hoppas det kommer funka 🙂 ville bara tipsa om denna app http://www.med.monash.edu.au/cecs/gastro/fodmap/iphone-app.html, super bra och enkel att använda och man kan söka på råvaror etc och se direkt om man kan äta eller ej, bra när man ska handla osv.

    Kram!

    1. Emma

      Hej Lovisa! Tack själv för att du kikar in här och läsår 🙂 Och tusen tack för ditt tips! Denna ska jag kika närmare på! vad tycker du om recepten som är i appen? 🙂 Kram

  2. MG

    Hej Emma! Jag har verkligen ingen hunger för tillfället. Eller jo, bara på morgonen. Det känns som att jag mår illa hela tiden och får ofta sura uppstötningar. Det känns som att jag hetsäter när jag äter eftersom jag inte är hungrig men måste ju äta. Jag har ALDRIG hetsätit så jag vet inte varför jag känner så. Jag vill kunna träna men jag har ingen ork, vad ska jag göra? Ska jag ska “tvinga” i mig mat eller vänta tills denna perioden är över? För jag är nog stressad och nervös pga nationella prov just nu. Men det är ju i Maj detta är över…

    1. Emma

      Fina du! Skjut inte detta framför dig! ta tag i problemet NU och ta kontakt med vårdcentralen för att få prata med en läkare. tala om hur du MÅR och om fallet är så, säg att du behöver prata med någon. Eller så går du till kuratorn på skolan och berättar hur du mår. Din hälsa är viktig och du måste prioritera dig själv, stress skapar psykisk ohälsa och därför är det viktigt att du tar tag i det! Kram

  3. Erika

    Hei,om det är nån av dina läsare som bor i Oslo så har vi äntligen fått in och säljer den på Svangerskapet på majorstuen oxå 🙂

stats