Emma Barremyr

En lista med tacksamhet

God morgon världen ♥

Tacksamhetstisdag!

Jag läste om tacksamhetstisdag hos Vevve för flera år sedan, och det är en så otroligt bra grej! Att känna tacksamhet är viktigt, det får oss att uppskatta livet och det vi har runt omkring oss. Se det värdefulla och lägga uppmärksamheten på det vi faktiskt har istället för det vi inte har.

Själv skriver jag tacksamhetslista varje morgon! Det var något jag började med för länge sen och som jag känner ger mig så otroligt mycket, varje dag. Faktiskt så ger mig tacksamheten ett lyckligare liv!

Att lista och skriva ner saker är bra. Det förstärker och gör saker och ting tydligare! Själv älskar jag att skriva listor och idag känner jag för att dela min tacksamhetslista med er!

Här är mina 5 saker som jag är tacksam för idag:

  • Tack för att jag har ett hem som jag får bo och känna mig trygg i 
  • Tack för att min mage börjar bli bättre med FODMAP
  • Tack för att jag får göra det jag älskar varje dag
  • Tack kroppen för att jag fick gå min älskade morgonpromenad idag
  • Tack för att jag får sitta här i frukostsoffan och njuta av en god frukost

Egentligen så otroligt små och enkla saker, men genom att skriva dem får jag en extra påminnelse för att det finns mycket bra saker att vara tacksam för även om livet inte alltid är på topp!

 

IMG_9356-702x467

 

 

Vad är du tacksam för just idag?

Berätta gärna i en kommentar eller skriv en lista för dig själv!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Regina

    Jag är tacksam för att jag har hittat din blogg som jag följder dagligen. Du ger hopp, inspirerar mig, peppar även i de enklaste inläggen som du skriver.
    Tack för det fina Emma!

    1. Emma

      Så glad jag blir av att höra det! Själv är jag tacksam för alla ni fina läsare, utan er vore ju inte bloggen ett enda dugg 🙂 Kram och trevlig helg!

  2. Linda

    Känner du att din mage blivit mycket bättre med FODMAP? På vilket sätt? Funderar själv på att äta så men har väl aldrig gått in 100% för det då jag redan äter så begränsat.. har blivit väldigt mycket bättre med lågkolhydratskost men har fortfarande en del problem främst med gaser, men man vill ju inte utesluta alltför mycket. Lycka till iallafall och hoppas magen blir bättre!

    1. Emma

      Ja faktiskt, mycket bättre än vad jag först trodde! Nu har jag ju bara hållt på med elimineringsfasen i en vecka och helt bra är jag ju inte, men jag märker förbättringar och ser fram emot att se vad som händer kommande veckor! Jag har också haft VÄLDIGA problem med gaser, och dessa har i stort sett försvunnit med FODMAP, svullenheten är dock kvar även om den minskat lite 🙂 Rekommenderar dig att testa om du inte gjort det 🙂 Kram

  3. Nina

    Jag skrev tacksamhets-dagbok ett tag, och det var verkligen ngt som ökade min tacksamhet. Borde börja med det igen.
    Jag är väldigt tacksam för att våren är på väg <3 Behöver allt ljus och värme efter vintern nu.

stats