Emma Barremyr

Årets första snö

God morgon ♥

Jag vaknade upp och fick se årets första snö idag, och jag undrar – vart tog hösten vägen? Det känns som att den försvann i en rasande fart och att jag inte riktigt hann uppleva den när jag låg inne och var sjuk så länge. Ett tunt vitt täcke har nu lagt sig så vackert över marken, och jag gillar det. Vintern är mysig och jag längtar efter att få åka skidor och uppleva massa snö som lyser upp den annars så mörka årstiden. Vi kan väl hålla tummarna för att det blir en härligt (lagom) kall vinter med mycket snö i år?

Men den första snön är nog inte här för att stanna tyvärr och av det här lär det bara bli blask sen! Men jag njuter av det så länge det varar! Raggsockor på, tända ljus och morgonmys/ jobb i soffan framför Nyhetsmorgon. Kanske inte bästa ergonomiska ställningen att sitta i soffan och jobba, men det är bra mysigt att sitta här och beta av mailen och morgonblogga medan snön yr utanför fönstret!

Egentligen hade jag tänkt morgonträna, men jag kände mig inte morgonpigg idag, så jag bestämde mig ganska snabbt för att spara träningen till senare idag och njuta av en lugn morgon istället. Lyssnar på kroppen och humöret! Riskakor, kaffe och ägg fick det blir till frukost i ensamheten medan mamma och pappa snarkade vidare (morgontrötta föräldrar, undrar vart jag fick min morgonpigghet ifrån? För mig är sovmorgon till sju, men för dem är sovmorgon minst nio, tio iallafall).

IMG_4156 IMG_4158 IMG_4160 IMG_4162 IMG_4163

 

Nu har mamma och pappa också vaknat till liv och jag fortsätter att mysa vidare i soffan med ytterligare en kaffekopp i sällskap med päronen ♥

 

Hoppas att ni får en grym torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Andersson

    Hej Emma!

    Vilket härligt inlägg, det låter som en underbar start på dagen och jag hoppas att du får en mysig dag i Torsby med din familj 🙂 Himla mysigt att sitta inne med kaffekoppen och beskåda årets första snö utanför fönstret också 🙂 Jag kunde inte sova nåt bra inatt så det blev en vråltidig morgonjogg och snart väntar lunchdejt med en vän och sedan föreläsning hela eftermiddagen.
    Kram från ett väldigt regnigt Trollhättan 😉

    1. Emma

      Hej! Ja det är en speciell känsla, jag älskar verkligen vintern 😀 Underbart med en tidig morgonjogg! Hoppas du hade en riktigt fin dag trots regn 🙂 Kram

stats