Emma Barremyr

Grön yoghurt!

God morgon fina läsare ♥

Idag vaknade jag tjock i halsen och riktigt hängig. Hur jäkla olägligt som helst ju! Det blir fortsatt träningsvila och minsta möjliga rörelse för mig fram till torsdag så kan ni väl hålla tummarna för att jag frisknar till tills dess? Det är så jäkla typiskt! Tur är väl ändå att jag inte ska träna något i helgen, utan jag ska ju leda passen och träna andra 🙂

Nu håller jag på att packa för fullt! Vid lunch idag tar jag tåget upp till Torsby för att spendera eftermiddagen hos frissan. Imorgon tar jag och mamma (som ska med som assistent) bilen upp till Idre för att hinna landa och förbereda allt en dag innan tjejerna kommer på torsdag. Jag körde upp det mesta av packningen till Torsby i söndags (mat och annat smått och gott), men nu håller jag på att packa ihop min egen väska med kläder och utrustning inför helgen och får tänka till ett par extra gånger för att inte glömma något. Fast jag har ju skickat ut en packlista till tjejerna, så följer jag den får jag nog med mig allt jag behöver!

En fullspäckad dag och halvkrasslig Emma kräver en bra uppladdning, och vad är viktigare än en grym frukost för att få en riktigt bra start på dagen? Inte mycket! En helig frukoststund ger energi till det som komma skall! Idag blev det grön yoghurt med mangosylt och chokladgranola, kokta ägg och en grapefrukt!

IMG_3137

IMG_3129

 

Ingredienser:

  • 1 frusen banan
  • 1/2 avokado
  • 1 näve bladspenat
  • 1 tsk passionsfruktspulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 dl havregurt

Mixas rejält till en fluffig och len grön yoghurt!

Min yoghurt toppades med några rejäla matskedar mangosylt och chokladgranola!

 

IMG_3123

IMG_3132

 

Hoppas att ni får en riktigt härlig tisdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marre

    Tack för en jättebra blogg! Kanske en dum fråga, men vad är passionsfruktspulver och vaniljpulver? Och vart kan man köpa det? Vill så gärna prova att göra din gröna yoghurt 🙂

stats