Allmänt

  Grön morgonsmoothie – recept från träningshelgen!

  God morgon ♥

  Efter en intensiv jobbhelg börjar jag måndagen och den nya veckan med ett personalmöte här i Torsby innan jag åker hem till Karlstad igen. Det var sista jobbhelgen på ett tag, och efter att ha jobbat fyra helger i rad ser jag fram emot att ha lite lediga helger framöver!

  Den här veckan är det mycket roligt på gång. Idag kommer jag lägga fokus på bloggen och imorgon ser jag fram emot en heldag i gymmet med PT-kunder. Har även en konsultation med en ny kund imorgon, vilket jag ser fram emot. Det är alltid lika spännande med nya möten! På onsdag tar jag sen med mig syrran och drar till Stockholm. Det är ju Blog awards på torsdag och vi ska på gala. Hejhej, här kommer vi lantisar på röda mattan (jag är sjukt nervös), men det ska bli så kul 🙂

  Och ni! Ni kan fortfarande rösta på mig i Blog Awards om ni vill! Så många gånger ni önskar fram tills på torsdag. Tack ♥

  RÖSTA HÄR!

   

  Och för att starta denna måndag på bästa sätt bjuder jag på färgglad grön smoothie som piggar upp! Vi drack den varje morgon på träningshelgen förra veckan. Perfekt start på dagen för den som vill morgonträna innan frukost – ger energi och mättnad till kroppen!

  IMG_3474

   

  Ingredienser (1 person):

  Mixa allt till en krämig smoothie! Njut sen av världens bästa start på dagen!

   

  Kram / Emma.

  7 svar till “Grön morgonsmoothie – recept från träningshelgen!

  1. Erika skriver:

   Nämen, jag trodde bara man kunde rösta en gång. I så fall kommer jag rösta så många gånger jag orkar tills lördag 😉 Jag hade förresten också känt mig som en lantis om jag kommit iväg på sånt, haha. Lantis for life ändå <3

   1. Emma skriver:

    Vad du är söt! TACK <3 Skönt att jag inte är ensam lantis, hihi! Men det har väl en charm det också kan jag tänka mig 😀

  2. Madeleine skriver:

   Men åh vad mycket härliga ingredienser!

   1. Emma skriver:

    Ellerhur! Perfekt start på dagen 😀

  3. Marie Andersson skriver:

   Tack för detta recept emma, jag blev så sugen på att prova det redan när du skrev så mycket positivt om den från Idre-resan och att de andra tjejerna gillade den så mycket. Jag har inte provat den än, men kommer snart att göra det! 🙂

   Ha en fin måndagskväll!
   Kram Marie

   1. Emma skriver:

    Vad roligt att du ska testa! Hoppas att du gillar den lika mycket som oss andra 🙂 Kram

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.